Translate

Main Ad

SERAI WANGI INSECT REPELLENT (SWiPEL) PENGHALAU SEMUT DAN SERANGGA

SERAI WANGI INSECT REPELLENT (SWiPEL) PENGHALAU SEMUT DAN SERANGGAYeay dah jumpa pun Penghalau Serangga dan Pencuci yang semula jadi. SWiPEL pilihan mummy !Kenapa?

SERAI WANGI INSECT REPELLENT (SWiPEL) PENGHALAU SEMUT DAN SERANGGA


SERAI WANGI INSECT REPELLENT (SWiPEL) PENGHALAU SEMUT DAN SERANGGA

SWiPEL di hasilkan dari bahan semulajadi yang sangat berkesan untuk menghalau nyamuk, semut, lalat, cicak  dan banyak pelbagai serangga lagi.

SWiPEL ini , boleh di gunakan dengan cara mengelap, lap meja, kerusi, semburkan di tempat yang sukar di lap serta boleh di jadikan sebagai pencuci lantai juga.

Paling mummy suka, SWiPEL ini tidak mengandungi racun merbahaya . Natural gitu ! Bab natural ni memang kegemaran mummy . Sebab rumah kami ada warga emas, anak-anak kecil dan mummy pun jenis sensitif juga. 

Oh ya, jika korang ada bela haiwan peliharaan seperti kucing ke. SWiPEL ini sangat selamat untuk haiwan peliharaan korang tau.

Selain natural, produk AFY Haniff SERAI WANGI INSECT REPELLENT (SWiPEL) PENGHALAU SEMUT DAN SERANGGA ini adalah pemegang status halal dari JAKIM . Dikilangkan secara bersih & selamat.

Memang tak ragu-ragulah dengan SWiPEL 


KELEBIHAN SERAI WANGI INSECT REPELLENT (SWiPEL) 


1.Penggunaan 2 dalam 1 iaitu menghalau dan membersih
2.Mampu menghalau serangga dengan penggunaan yang konsisten
3.Bau segar, anti kulat & anti bakteria, antiseptik, aromaterapi, menghilangkan bau
yang tidak menyenangkan
4.Terdapat dalam botol saiz kecil dan lebih mudah dikendalikan
5.Selamat digunakan pada perabot, dapur, fabrik, tilam, kereta, tumbuhan & haiwan
6.Mengandungi pati serai wangi yang bertindak menghalau serangga secara
semulajadi
7.Bebas DEET (N,N-Diethyl-meta-toluamide) yang tinggi toksik dan membahayakan
pengguna dan alam sekitar

2 PRODUK AFY HANIFF yang mummy telah cuba :


AFY SWiPEL sprayer

SERAI WANGI INSECT REPELLENT (SWiPEL) PENGHALAU SEMUT DAN SERANGGA



KANDUNGANNYA
• Mengandungi pati Serai Wangi yang merupakan bahan aktif citronellol berfungsi
menghalau serangga secara semulajadi
• Mengandungi agen pembuihan yang bertindak untuk membersih

KEGUNAANNYA
Membersihkan kotoran, menghalau serangga & membunuh 99.9% bakteria

CARA GUNA
1. Bersihkan permukaan yang ingin disembur terlebih dahulu
2. Goncang sebelum guna
3. Putarkan trigger pada stream atau semburan
4. Sembur dengan jarak 20cm dari objek
5. Tidak perlu dibilas selepas disembur
6. Jika digunakan pada tumbuhan atau haiwan cairkan semburan pada nisbah 1:3

SERAI WANGI INSECT REPELLENT (SWiPEL) PENGHALAU SEMUT DAN SERANGGA


AFY SWiPEL Pekatan


KANDUNGAN
• Mengandungi pati Serai Wangi yang merupakan bahan aktif citronellol berfungsi
menghalau serangga secara semulajadi
• Mengandungi agen pembuihan yang bertindak untuk membersih

KEGUNAAN
Membersihkan kotoran, menghalau serangga & membunuh 99.9% bakteria

CARA GUNA
1. Bersihkan permukaan yang ingin dilap terlebih dahulu
2. Goncang sebelum guna
3. Untuk membersih lantai, 100ml dibancuh dalam 2.5liter air
4. Untuk bancuhan mop : 500ml 5 kali guna, 900ml 9 kali guna, 2L 20 kali guna,
5L 50 kali guna, 10L 100 kali guna
5. Sebagai isian semula 375ml : 500ml 2 kali isian semula, 900ml 4 kali isian
semula, 2L 8 kali isian semula, 5L 22 kali isian semula, 10L 44 kali isian semula
6. Tidak perlu dibilas selepas dilap
7. Jika digunakan pada tumbuhan atau haiwan
cairkan pekatan pada nisbah 1:5 (pekatan sw : air)

Serius, memang best. Rumah pun bau wangi !

Korang apa tunggu lagi, tu?

Jomlah dapatkan Set Super Jimat SWiPEL harini di kedai yang berhampiran atau boleh juga dapatkan secara online 

Selanjutnya, tentang promosi terkini boleh layari ke :

Facebook : AFY Haniff
https://www.facebook.com/AFYconsumer/ 

Instagram : @afyhaniff
https://www.instagram.com/afyhaniff/

Tiktok : AFY haniff (@afyhaniff)
https://www.tiktok.com/@afyhaniff

Website :
www.afyhaniff.com

Shopee : 
https://shopee.com.my/afyhaniff

Post a Comment

0 Comments