NUTOX ADVANCED YOUTH RESTORING MICRO ACTIVE MEREMAJAKAN KULIT DENGAN SIHAT

NUTOX ADVANCED YOUTH RESTORING MICRO ACTIVE MEREMAJAKAN KULIT DENGAN SIHAT - Usia semakin meningkat ini, kulit wajah mummy perlukan penjagaan set yang rapi. Kalau tak jaga. Huhu mau berkampung wrinkle, open pores dan juga laser jeragat. Antara produk yang mummy suka sekarang ini adalah Nutox terbaharu iaitu NUTOX ADVANCED YOUTH RESTORING MICRO ACTIVE MEREMAJAKAN KULIT DENGAN SIHAT

NUTOX ADVANCED YOUTH RESTORING MICRO ACTIVE MEREMAJAKAN KULIT DENGAN SIHAT


NUTOX ADVANCED YOUTH RESTORING MICRO ACTIVE MEREMAJAKAN KULIT DENGAN SIHAT


NUTOX ADVANCED YOUTH RESTORING MICRO ACTIVE MEREMAJAKAN KULIT DENGAN SIHAT ini diformulasikan dengan bahan berkualiti tinggi yang boleh memelihara keremajaan kulit termasuklah asid amino dari ekstrak sarang burung


NUTOX ADVANCED YOUTH RESTORING MICRO ACTIVE MEREMAJAKAN KULIT DENGAN SIHAT

Setiap orang berhak untuk menikmati setiap fasa dalam kehidupan mereka dengan sepenuhnya tanpa perlu bimbang tentang keadaan kulit wajah mereka. Dengan NUTOX, satu jenama penjagaan kulit terkemuka di Malaysia, anda kini berupaya untuk memperlahankan masa dan memiliki kulit wajah yang licin, terhidrat dan lembut hanya dengan dua produk terbaharunya yang anda wajib miliki – NUTOX Advanced Youth Restoring Micro Active Essence dan Serum baharu! 

FORMULASI TERBAHARU NUTOX ADVANCED YOUTH RESTORING MICRO ACTIVE MEREMAJAKAN KULIT DENGAN SIHAT


Diformulasikan dengan bahan utamanya yang menggalakkan pertumbuhan sel baharu dan penghasilan kolagen, rangkaian NUTOX Advanced Youth Restoring Micro Active disokong dengan teknologi Sistem Aktif Mikro yang terkini – ia merupakan satu penemuan teknologi canggih yang mensasarkan secara cekap bahan mikro aktif dan nutrien jauh ke dalam lapisan kulit dengan tepat dan berkesan, untuk penyerapan yang optimum dan tiada pembaziran produk.

NUTOX ADVANCED YOUTH RESTORING MICRO ACTIVE MEREMAJAKAN KULIT DENGAN SIHAT


Pati dan serumnya mengandungi bahan utama penting seperti Asid Amino dari Ekstrak Sarang Burung yang juga bertindak merangsang pertumbuhan sel dan melindungi perlindungan kulit, dengan 15 jenis asid amino, anti oksidan dan kolagen, di mana kesemua bahan ini memberi impak yang mampu untuk meningkatkan daya tahan, kelembapan dan kesihatan kulit.

2 VARIASI NUTOX ADVANCED YOUTH RESTORING MICRO ACTIVE MEREMAJAKAN KULIT DENGAN SIHAT
NUTOX ADVANCED YOUTH RESTORING MICRO ACTIVE MEREMAJAKAN KULIT DENGAN SIHATNUTOX Advanced Youth Restoring Micro Active Essence diperkayakan dengan Betaine untuk membantu menguatkan dan menghidratkan pelindung kulit di samping memelihara sumber keremajaan kulit iaitu melalui kebaikan bunga Immortelle. Pati ini membantu mengekalkan kelembapan dan melicinkan tekstur kulit, menjadikannya lebih lembut dan gebu di samping membantu meningkatkan daya tahan kulit untuk menentang faktor luaran yang boleh menjejaskan kulit wajah secara keseluruhannya.

NUTOX ADVANCED YOUTH RESTORING MICRO ACTIVE MEREMAJAKAN KULIT DENGAN SIHAT

Manakala, NUTOX Advanced Youth Restoring Micro Active Serum menggabungkan kebaikan Actigenic+ dan Rosehip Oil bagi menguatkan dan melindungi kulit serta pada masa yang sama membantu proses pertumbuhan dan penghasilan semula pelindung kulit dengan ekstrak Swertia Chirata. Kombinasi ini amat berkesan untuk menghasilkan kulit sihat dan anjal, mengurangkan kedutan dalam tempoh 7 hari – memberikan anda kulit wajah yang lebih lembut, gebu dan kelihatan muda remaja. 

Rangkaian NUTOX Advanced Youth Restoring Micro Active kini boleh didapati di Shopee, Lazada dan di mana-mana cawangan Watsons. 

Jom kembalikan semula keremajaan kulit wajah anda, hari ini!
Post a Comment

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com

Previous Post Next Post