Translate

Main Ad

Week 1 Play Set Happy Meal McDonald's

Week 1 Play Set Happy Meal McDonald's - Viral sungguh Week 1 Play Set Happy Meal McDonald's ini, tapi sebenarnya mummy dah dapat info ini awal lagi. Hehe Client AIA mummy ramai yang kerja McD . Mereka awal-awal lagi dah war-warkan ada mainan best Happy meal McDonald's akan keluar.


Week 1 Play Set Happy Meal McDonald's


Week 1 Play Set Happy Meal McDonald's - Crew Visor and Microphone


Kata client , mainan viral Happy Meal McDonald's akan keluar setiap hari Khamis. Mummy pun, dah set sesiap. Setiap Khamis , mummy akan berkampung di McDonald's sekali gus untuk buat kerja, breakfast dan juga lunch. Hahaha , kalau rasa nak mainan lagi, tea time pun lepak McD tau !

Week 1 Play Set Happy Meal McDonald's - Happy Meal Box and Tray 


Week 1 Play Set Happy Meal McDonald's - Crew Visor and Microphone

Week 1 Play Set Happy Meal McDonald's - Happy Meal Box and Tray. Comel sangat, sebiji sama macam actual , cuma saiz kecil je. Box tu pula, boleh di buka letak pin tudung ke kerongsang kecil ke. 


Week 1 Play Set Happy Meal McDonald's - Crew Visor and Microphone

Week 1 Play Set Happy Meal McDonald's - Crew Visor and Microphone



Week 1 Play Set Happy Meal McDonald's - Crew Visor and Microphone

Week 1 Play Set Happy Meal McDonald's - Crew Visor and Microphone. Ini pun antara terlaris dan terviral. Mummy pun beli sebab lama juga tak belanja kids mainan.

Bila tengok mainan McD playset ini , sesuai untuk mereka buat role play. So, belilah juga sorang satu. Lagi pun, set mainan McD Happy Meal kali ini betul-betul rare dan pure McD version !

Rasa rugi pula, tak grab kan !

Post a Comment

0 Comments