Translate

Main Ad

HAPPY BIRTHDAY HUSBAND ! HADIAH WALLET LV !

HAPPY BIRTHDAY HUSBAND ! HADIAH WALLET LV ! - Wallet Louis Vuitton (LV) untuk birthday suami. Sebenarnya, bila dah kahwin dengan cik suami selama 10 tahun. Boleh buntu idea nak bagi hadiah apa sempena birthday beliau. Demi menghargai hari jadi yang tersayang. Mestilah kena berikan juga hadiah, betul tak? 

HAPPY BIRTHDAY HUSBAND ! HADIAH WALLET LV ! 


HAPPY BIRTHDAY HUSBAND ! HADIAH WALLET LV !



Masa husband belikan hadiah hari jadi di butik Coach, mummy dah nampak yang beliau pun ada usha-usha dompet ! Dompet Coach beliau yang lama tu, dah tak berapa nak cantik. Lupa ntah bila mummy hadiahkan wallet tu.

HAPPY BIRTHDAY HUSBAND ! HADIAH WALLET LV !



So, dari situ tercetusnya idea untuk belikan hadiah wallet. Tapi, takkanlah nak bagi jenama Coach, lagi kan? 


Gigihlah mummy menabung demi wallet LV untuk encik suami hehehe.

HAPPY BIRTHDAY HUSBAND ! HADIAH WALLET LV !

Memula, prank suami. Bagi kek sepotong je masa birthday beliau. Siap tanya tu..."keciknya keke" hahaha. 

HAPPY BIRTHDAY HUSBAND ! HADIAH WALLET LV !

Sebenarnya saje je bagi kek kecik sebab nak ajak makan luar. Untuk Birthday Dinner

HAPPY BIRTHDAY HUSBAND ! HADIAH WALLET LV !

KFC pun ada, hehe setiap tahun hari jadi daddy . Secara kebetulan mesti anak-anak buah ada. Tapi, kali ini boys sahaja. Anak buah girls semua berkumpul di rumah Mummy Tira

HAPPY BIRTHDAY HUSBAND ! HADIAH WALLET LV !

BTW,Selamat Hari Jadi. Semoga di berikan kesihatan yang baik, di murahkan rezeki yang HALAL, umur yang panjang lagi berkat dan bahagai selalu dengan orang tersayang.

Amin.

Post a Comment

0 Comments