YOODO WHEEL-YOO-WIN MENAWARKAN HADIAH HEBAT BERNILAI LEBIH RM2 JUTA !REBUT PELUANG UNTUK MEMENANGI PELBAGAI HADIAH HEBAT BERNILAI LEBIH RM2 JUTA DENGAN WHEEL-YOO-WIN - Berita baik buat pengguna Yoodo ! Pengguna Yoodo yang bertuah boleh memutarkan WHEEL-YOO-WIN berpeluang memenangi hadiah utama iPhone 14 Plus menerusi Kempen Akhir Tahun Yoodo


YOODO WHEEL-YOO-WIN MENAWARKAN HADIAH HEBAT BERNILAI LEBIH RM2 JUTA !YOODO WHEEL-YOO-WIN MENAWARKAN HADIAH HEBAT BERNILAI LEBIH RM2 JUTA !Bagaimana nak menang YOODO WHEEL-YOO-WIN MENAWARKAN HADIAH HEBAT BERNILAI LEBIH RM2 JUTA ! 

Senang sahaja nak menang YOODO WHEEL-YOO-WIN MENAWARKAN HADIAH HEBAT BERNILAI LEBIH RM2 JUTA !  Korang hanya perlu berbelanja minimum RM32 apabila memperbaharui atau mengubah suai pelan Yoodo.  

YOODO WHEEL-YOO-WIN menjaminkan korang membawa pulang sekurangnya satu hadiah!

Setiap peserta yang layak akan menerima satu kod unik untuk memutar Wheel-Yoo-Win dan serta-merta untuk menerima hadiah.

Selain memenangi hadiah yang dijamin menerusi putaran roda itu, pelanggan yang berkongsi kemenangan mereka di media sosial Facebook dan Twitter, akan layak untuk menyertai cabutan bertuah bulanan. Acara cabutan bertuah hadiah utama akan diadakan pada 31 Oktober, 23 November, dan 22 Disember.

Yoodo, perkhidmatan mudah alih pertama di Malaysia yang menawarkan pelan boleh diubah suai sepenuhnya dan 100% digital, mengumumkan kempen ‘Wheel-Yoo-Win’ yang direka khusus bagi memberi ganjaran kepada para pengguna setia Yoodo dengan pelbagai hadiah menarik bersempena perayaan akhir tahun.

Ketua Yoodo, Chow Tuck Mun berkata, “Wheel-Yoo-Win adalah tanda penghargaan daripada kami kepada pengguna Yoodo, yang sentiasa menyokong kami selama ini. Dengan pelbagai hadiah bernilai lebih daripada RM2 juta untuk dimenangi, kami berharap untuk menyebarkan kegembiraan dan membantu pengguna kami mengakhiri tahun ini dengan ganjaran yang hebat!”

Kempen yang dianjurkan dengan kerjasama SEA Gamer Mall (SEAGM) ini akan berlangsung sehingga 21 Disember dan menawarkan peluang kepada pengguna yang layak untuk memutar roda hadiah bernilai daripada RM5 hingga RM200. Hadiah-hadiah yang ditawarkan termasuklah item dalam permainan serta Kod UC PUBG MOBILE, langganan percuma selama setahun kepada Majoriti bersama 2H1M ‘staycation’, e-baucar Grab, kad e-hadiah Starbucks, e-baucar Petronas, berlian Mobile Legends Bang Bang, e-baucar beli-belah Lazada dan banyak lagi. Selain daripada itu, para peserta juga berpeluang untuk memenangi hadiah utama yang menarik seperti iPhone 14 Plus terbaharu (bernilai RM5,000), peranti Samsung (bernilai RM800), dan kelengkapan permainan video (bernilai RM600), menerusi cabutan bertuah istimewa yang diadakan secara maya pada setiap bulan.

Ketua Pegawai Eksekutif dan Pengasas Bersama SEAGM, Tommy Chieng berkata, “Kami berbesar hati kerana dapat bekerjasama dengan Yoodo sekali lagi, dan kali ini untuk kempen yang menarik dan menyeronokkan ini. Kami sentiasa mengutamakan kepuasan hati dan kesetiaan pelanggan dan peluang untuk memberikan ganjaran kepada rakyat Malaysia dengan pelbagai hadiah hebat ini sememangnya memberikan kegembiraan kepada kami.” Pelanggan SEAGM juga boleh mengambil bahagian dengan membuat transaksi yang boleh melayakkan mereka di dalam laman sesawang SEAGM, dan 150 pelanggan pertama yang layak setiap hari akan menerima satu kod unik untuk memutar Wheel-Yoo-Win.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai kempen Wheel-You-Win, sila kunjungi https://www.yoodo.com.my/wheelyoowin

Post a Comment

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com

Previous Post Next Post