Diskaun RM50 Whitening Treatment Di Klinik Pergigian REDHA BTHO

Diskaun RM50 Whitening Treatment Di Klinik Pergigian REDHA BTHORM50 OFF ! Ye…betul tu !! Ada diskaun RM50 di Redha Dental. Macam mana caranya? RM50 tu... diskaun untuk whitening sahaja, ke? Haaa..nak tahu? Jom baca sampai habis 

Diskaun RM50 Whitening Treatment Di Klinik Pergigian REDHA BTHO

Diskaun RM50 Whitening Treatment Di Klinik Pergigian REDHA BTHO


Baru-baru ini, mummy ke Klinik Pergigian Redha Klinik Pergigian Redha/Redha Dental Surgery di BTHO .. almaklum je lah, kan . Nak raya , khennn. Naklah …gigi nampak putih dan cantik di hari raya.

So, mummy buat rawatan Whitening 1st cycle. Mummy tak pernah lagi buat whitening treatment untuk gigi. Kiranya first time lah, ni.

Korang tahu???
Amazing sangatttt, ye… Walau 1st time buat untuk 1st cycle pun dah nampak gigi lebih putih dari sebelumnya .

WHITENING TREATMENT 1 CYCLE DR. FATIN


Diskaun RM50 Whitening Treatment Di Klinik Pergigian REDHA BTHO

Whitening Treatment mummy di kendalikan oleh Dr Fatin. Sebelum mula rawatan, Dr. Fatin akan menjelaskan semua tentang rawatan pemutihan gigi.

Kemudian, Dr. Fatin akan melakukan pemeriksaan terlebih dahulu untuk mengetahui keadaan gigi.

Diskaun RM50 Whitening Treatment Di Klinik Pergigian REDHA BTHO

Diskaun RM50 Whitening Treatment Di Klinik Pergigian REDHA BTHO

Seterusnya , proses scalling dan polishing gigi (cuci gigi). Siap semuanya, barulah proses pemutihan gigi di jalankan.


Apa lagi yang best di REDHA DENTAL? Haaa..kat sini ada banyak yang FREE tau selain diskaun RM50 
>> FREE Scaling & polishing
>> FREE mouth check up
>> FREE sampul duit raya

Yang penting, rawatan di sini…langsung tak sakit, tak ngilu dan tempat rawatan pun sangat selesa 

Selain Whitening Treatment, di Redha Dental, ada menawarkan treatment lain seperti
- Scaling & polishing
- Braces
- Laser Treatment
- Aesthetic smile
- General treatment
- Xray Dental

Diskaun RM50 Whitening Treatment Di Klinik Pergigian REDHA BTHO

Untuk kanak-kanak pula, ada bilik khas untuk kanak-kanak . Dekorasi cantik dan dilengkapi dengan TV dan siaran yang banyak pilihan.

Diskaun RM50 Whitening Treatment Di Klinik Pergigian REDHA BTHO

Di sini juga, terdapat bilik X-Ray untuk x-ray keadaan gigi dalam gusi atau kerosakan yang kita tidak boleh nampak depan mata.

BAYARAN / PAYMENT DI REDHA DENTAL 


Nak bayar rawatan gigi guna QR, tunai atau menggunkan debit / credit

Diskaun RM50 Whitening Treatment Di Klinik Pergigian REDHA BTHO

Ansuran pun boleh di sini tau 
Ada 0% installment atau ansuran ATOME 

Dah…dah..jangan fikir banyak. Jom cepat ke REDHA DENTAL sekarang .

Untuk diskaun RM50, korang hanya beritahu kod >> LINDA <<
Boleh di gunakan untuk semua rawatan di REDHA DENTAL

LOKASI REDHA DENTAL


Di mana-mana lokasi KLINIK PERGIGIAN REDHA :-

KLINIK PERGIGIAN REDHA KAJANG TTDI GROVE
No 32, 2, Jalan TTDI Grove 1/1,
43000 Kajang, Selangor.

 
KLINIK PERGIGIAN REDHA (CAWANGAN TBC)
B-0, 2, Jalan Jln 12/144a,
Taman Bukit Cheras,
56000 Kuala Lumpur


KLINIK PERGIGIAN REDHA (CAWANGAN BTHO)
No 9, Town Park, 5, Jalan Suarasa 8/7,
Tun Hussein Onn,
43200 Cheras, Selangor.
 

Klinik Pergigian Redha (Semenyih - Ecohill Taipan)
No43-2, Jalan Ecohill 1/5B, 
Setia Ecohill Taipan, 
43500 Semenyih, Selangor

Operation Hours: 10 am – 6pm

Diskaun RM50 Whitening Treatment Di Klinik Pergigian REDHA BTHO



Whatsapp untuk booking appointment: https://hi.jomwasap.my/redhabtho

Jangan lupa guna kod diskaun RM50 : LINDA 


Be First to Post Comment !
Post a Comment

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com