HADA LABO MICELLAR CLEANSING WATER

Serlahkan kecantikan sebenar anda dengan mudah menggunakan Hada Labo Micellar Water. Untuk mencapai kulit wajah yang sempurna dan berseri, ia bermula dengan menanggalkan solekan dengan cara yang betul. Hada Labo, jenama penjagaan kulit Jepun yang terkenal dengan keunggulan dan popularitinya, mempunyai perawatan istimewa untuk peminat penjagaan kulit di Malaysia.


HADA LABO MICELLAR CLEANSING WATER

Hada Labo Micellar Cleansing WaterDengan ini, Hada Labo telah memperkenalkan Micellar Cleansing Water yang terbaru. Siri unik ini menggabungkan formula pembersihan yang lembut namun sangat berkesan, bukan sahaja menanggalkan semua solekan dari muka secara menyeluruh tetapi juga membersihkan pori-pori dan sebum berlebihan secara mendalam. Ia sekali gus menjadikan kulit lebih segar, bersih dan bersinar. 


HADA LABO MICELLAR CLEANSING WATER

Bahan dan Formulasi Hada Labo Micellar Cleansing Water


Bahan aktif yang ada dalam Hada Labo Micellar Cleansing Water ialah hyaluronic acid berganda (hyaluronic acid + hydrolyzed hyaluronic acid), ia memberikan kelembapan dan kilauan tambahan, memastikan kulit anda kelihatan dan terasa terbaik.

Formulasi bebas daripada pewarna, pewangi dan alkohol, menjadikannya sesuai untuk jenis kulit yang paling sensitif sekalipun.

Micellar Cleansing Water yang serba baharu dengan mudah menanggalkan solekan dengan hanya satu sapuan, menghalus dan membersihkan pori-pori anda secara halus, memberikan keseimbangan sempurna antara kecekapan, kemudahan dan penjagaan. Tiada kesan kering atau rasa pedih, hanya kulit yang bersih dan cerah.

Dua Varian Hada Labo Micellar Cleansing Water


Dua varian baharu Hada Labo Micellar Cleansing Water ialah:

HADA LABO MICELLAR CLEANSING WATER


1. Pore Refining Micellar Cleansing Water (300ML), RM49.90

Bosan dengan rasa berminyak dan menangani pori tersumbat daripada penanggal mekap tradisional? Tidak perlu mencari lagi selain "Hada Labo Pore Refining Micellar Cleansing Water." Formula pembersihan dua lapisan revolusioner ini dengan mudah melarutkan semua kesan solek, termasuk maskara kalis air, warna bibir kusam, dan kekotoran pori yang degil, menjadikan kulit anda licin dan bersih tanpa tekstur kasar. Diperkaya dengan enzim berganda, ia juga membantu mengelupaskan sel kulit mati dan menghilangkan bintik hitam, membolehkan pori-pori anda bernafas dan mencapai sentuhan yang bersih dan telus. Selain itu, dengan kebaikan hyaluronic acid berganda, kulit anda kekal lembap dan berseri walaupun selepas dibersihkan.HADA LABO MICELLAR CLEANSING WATER


2. Skin Purifying Micellar Cleansing Water (300ML), RM49.90

Bagi mereka yang mempunyai kulit rawan berminyak, "Hada Labo Skin Purifying Micellar Cleansing Water" adalah penyelesaian terbaik. Dikuasakan oleh teknologi penulenan Micellar yang unik, ia dengan pantas menarik dan melarutkan solekan dan kekotoran apabila bersentuhan, memberikan sensasi lembut dan tidak melekit sambil mengelap semua kesan solekan. Diresapi dengan Lumpur Glasier Alaska, ia berkesan menyerap sebum berlebihan, memastikan pengalaman selepas pembersihan yang setara dan selesa untuk kulit. Dirumus dengan hyaluronic acid berganda, ia mengekalkan kulit anda lembap dan segar sepanjang hari. Percayailah bulu mata anda dan nikmati pengalaman menanggalkan solekan tanpa kebimbangan.

Kedua-dua varian tersedia untuk pembelian di farmasi utama, pasar raya dan laman e-dagang popular seperti Shopee dan Lazada.HADA LABO MICELLAR CLEANSING WATER


Serlahkan kecantikan sebenar anda dengan mudah dengan Hada Labo Micellar Water dan rasai perbezaannya dalam rutin penjagaan kulit harian anda.


Falsafah penjagaan kulit Hada Labo: “SEMPURNA X SEDERHANA”


Hada Labo menggunakan bahan terbaik, paling suci dan sangat berkesan untuk memberikan anda hasil kemuncak kulit yang cantik. Diilhamkan oleh kebijaksanaan kecantikan Jepun, Hada Labo mengadaptasi falsafah “tidak lebih tidak kurang” dalam rumusan produknya untuk nisbah ramuan “sempurna” bagi memberikan hasil optimum. Bahan membebankan kulit seperti bahan tambahan, pewarna, wangian dan minyak mineral dihapuskan. Hanya ramuan pati yang bermanfaat untuk kulit dikekalkan bagi memastikan keberkesanan maksimum – Hanya yang terbaik untuk kulit anda dan tiada yang lain…


Mengenai Syarikat Mentholatum


The Mentholatum Company Inc. ditubuhkan pada tahun 1889 adalah pengeluar dan pemasar ubat-ubatan dan produk kesihatan tanpa preskripsi. Ibu pejabatnya di Orchard Park, New York, Amerika Syarikat yang beroperasi di Australia, Afrika Selatan, Kanada, Scotland, Taiwan, Thailand, Malaysia, Hong Kong, Mexico, Korea Selatan, Republik Rakyat China dan Jepun. Pengeluaran dibuat di 26 lokasi di seluruh dunia dan pemasaran / pengedaran di lebih dari 150 negara. Syarikat itu yang dimiliki secara swasta selama 99 tahun, diambil alih oleh Rohto Pharmaceutical Company Ltd. dari Osaka, Jepun pada tahun 1988. Rohto adalah pemain utama dalam pasaran farmaseutikal Jepun, produk terlaris dalam kategori penjagaan mata, topikal dan kelegaan perut. Sejak 1889, The Mentholatum Company berkembang dan daripada pembekal kecil sabun dan peralatan mandian menjadi syarikat antarabangsa yang makmur, memasarkan formula ubat-ubatan sendiri yang berkualiti di seluruh dunia. Di Amerika Syarikat dan banyak negara di seluruh dunia, produk keluarga Mentholatum memperoleh reputasi kerana kualiti dan nilainya. Setiap jenama Mentholatum dijual dengan jaminan kepuasan tanpa syarat.

Jenama di bawah Mentholatum: Lipice, Oxy, Hada Labo, Selsun, Sunplay, Rohto Eye Drops, Botanics, Deep Heating Rub, Melano CC dan Dermistry.

Post a Comment

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com

Previous Post Next Post