LOTUS'S #KITAKANJIRAN PLAYFUL AND JOYFUL MOMENTS

Cuti sekolah hampir tiba. Tak ada idea untuk bawa anak-anak beraktiviti? Haaa..jangan risau, ada banyak tempat menarik yang boleh bawa anak dan keluarga beraktiviti. Antaranya, aktiviti keluarga yang menyeronokkan di Lotus's.

Sempena cuti sekolah dan juga perayaan Krismas, Lotus's telah menyediakan aktiviti yang bertemakan #kitakanjiranLOTUS'S #KITAKANJIRAN PLAYFUL AND JOYFUL MOMENTS

Lotus's Playful and Joyful Moments


Bertemakan Lotus's Playful and Joyful Moments, dengan menawarkan pelbagai aktiviti menarik untuk kanak-kanak yang melibatkan jenama seperti Hot Wheels, Polly Pocket, Matchbox, Thomas and Friends, Scrabble dan pelbagai lagi.


LOTUS'S #KITAKANJIRAN PLAYFUL AND JOYFUL MOMENTS


LOTUS'S #KITAKANJIRAN PLAYFUL AND JOYFUL MOMENTSAcara Lotus's Playful and Joyful Moments di Lotus's Malls yang tepilih seperti berikut:-
1 Disember 2023 - 1 Januari 2024: Lotus's Mutiara Damansara
1 Disember - 14 Disember 2023: Lotus's Puchong, Lotus's Ampang, Lotus's Cheras
16 Disember 2023 - 1 Januari 2024: Lotus's Selayang, Lotus's Klang, Lotus's Rawang and Lotus's Kepong.


LOTUS'S #KITAKANJIRAN PLAYFUL AND JOYFUL MOMENTS

LOTUS'S #KITAKANJIRAN PLAYFUL AND JOYFUL MOMENTS

LOTUS'S #KITAKANJIRAN PLAYFUL AND JOYFUL MOMENTS
Lotus's Playful and Joyful Moments adalah peluang untuk keluarga mencipta kenangan yang berkekalan, berhubung antara satu sama lain, dan mengalami kegembiraan musim ini dengan cara baharu dengan siri bengkel dan aktiviti mesra keluarga sepanjang bulan Disember. Hal ini selaras dengan matlamat kami untuk menjadikan Lotus's destinasi yang lebih mengutamakan keluarga dan kanak-kanak untuk membeli-belah dan berkumpul, kata Melissa Wong, Ketua Pusat Beli-belah, Lotus's Malaysia.


Kempen #KitakanJiran


Bagi menyemarakkan semangat #KitakanJiran, Lotus's membawa kegembiraan kepada kanak-kanak kurang bernasib baik dari lapan rumah kebajikan bersempena dengan musim perayaan ini.

Pelanggan boleh mengambil bahagian dalam Inisiatif Secret Santa untuk memenuhi hasrat Hari Natal kanak-kanak dengan memilih hajat daripada pokok krismas, membeli hadiah itu dan meletakkannya di pokok di kedai Lotus's yang sama.

Jadual Secret Santa di Lotus's Malls yang mengambil bahagian adalah seperti di bawah:
1 Disember - 14 Disember 2023: Lotus's Mutiara Damansara, Lotus's Puchong, Lotus's Ampang dan Lotus's Cheras

16 Disember 2023 - 1 Januari 2024: Lotus's Selayang, Lotus's Klang, Lotus's Rawang dan Lotus's Kepong.

LOTUS'S #KITAKANJIRAN PLAYFUL AND JOYFUL MOMENTS

"Play date' di Lotus's Puchong


Acara "Play date' di Lotus's Puchong pada 9 Disember 2023 telah disertai parenting blogger yang dijemput bersama kanak-kanak dari Tender Touch Pediatric Rehab dan Gabungan Anak-Anak Palsi Serebrum Malaysia (GAPS Malaysia) yang merupakan program yang menyokong perkembangan kanak-kanak kelainan upaya.

Memang meriah dan seronok. Pelbagai aktiviti disediakan untuk anak-anak yang hadir dan juga di akhir acara turut disediakan jamuan dan beg cenderahati.

Untuk mendapat butiran lanjut mengenai Lotus's Playful and Joyful Moments, lawati laman web: https://corp.lotuss.com.my/campaigns/playfull-joyful-moments-with-lotuss-mattel
Be First to Post Comment !
Post a Comment

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com