SUNPLAY SKIN AQUA UV PERFECT MILD MILK SUNSCREEN

Bersedia untuk terpukau dengan inovasi terbaru Sunplay Skin Aqua: UV Perfect Mild Milk Sunscreen. Direka untuk memenuhi permintaan gaya hidup dinamik masa kini, pelindung matahari yang tercanggih ini menawarkan perlindungan yang tiada tandingan terhadap sinaran matahari dan cahaya biru digital, semuanya sambil memenuhi keutamaan profesional muda dan pelajar.

SUNPLAY SKIN AQUA UV PERFECT MILD MILK SUNSCREEN

Sunplay Skin Aqua: UV Perfect Mild Milk Sunscreen


Sunplay Skin Aqua: UV Perfect Mild Milk Sunscreen. Pertahanan Terunggul untuk Gaya Hidup Moden, Direka untuk Memukau Pengguna.

“Misi kami di Rohto Mentholatum adalah untuk merevolusikan penjagaan daripada matahari dengan penyelesaian yang berpatutan dan canggih. Sunplay Skin Aqua UV Perfect Mild Milk Sunscreen merangkumi komitmen ini, memberikan perlindungan unggul terhadap cahaya biru dan sinaran UV yang berbahaya, tanpa menjejaskan kualiti," kata Lim Mei Yuen, Pengurus Besar Rohto Mentholatum.

SUNPLAY SKIN AQUA UV PERFECT MILD MILK SUNSCREEN

SUNPLAY SKIN AQUA UV PERFECT MILD MILK SUNSCREEN

SUNPLAY SKIN AQUA UV PERFECT MILD MILK SUNSCREEN

SUNPLAY SKIN AQUA UV PERFECT MILD MILK SUNSCREENCiri-ciri Utama Skin Aqua UV Perfect Mild Milk Sunscreen


Ciri-ciri Utama Skin Aqua UV Perfect Mild Milk Sunscreen:

• Pertahanan Lanjutan: SPF50+ PA+++ melindungi daripada sinaran UVA/UVB, manakala teknologi Anti-Blue Light melindungi daripada kerosakan skrin digital.

• Bebas daripada Bahan Tambahan: Direka tanpa alkohol, pewangi, pewarna, minyak mineral dan MIT, sesuai untuk kulit sensitif.

• Ramuan Penjagaan Kulit & Pelembap: Formula pengunci air MPC dan mengandungi Asid Hyaluronik untuk melembapkan kulit dengan berkesan dan mencegah kehilangan lembapan. Mengandungi Kolagen Hidrolisis dan Vitamin B5 & E untuk melindungi daripada penuaan kulit dan mendedahkan kulit berseri yang sihat.

• Kemewahan Mampu Milik: Berharga RM29.90 untuk 40g, ia mesti dimiliki bagi mereka yang mencari perlindungan premium tanpa perlu berbelanja besar.

SUNPLAY SKIN AQUA UV PERFECT MILD MILK SUNSCREEN

SUNPLAY SKIN AQUA UV PERFECT MILD MILK SUNSCREENKrim tabir suria Sunplay Skin Aqua UV Perfect Mild Milk bukan sahaja sekadar sebuah pelindung matahari—ia adalah gaya hidup yang penting. Dengan formula canggih dan tekstur ringan, pelindung matahari ini direka bentuk untuk memukau pengguna, menawarkan formula yang tiada tandingan dan tekstur ringan." tambah Lim Mei Yuen.

Pelindung matahari Sunplay Skin Aqua UV Perfect Mild Milk kini boleh didapatkan di semua farmasi terkemuka dan Shopee, Lazada dan TikTok.

Hayati evolusi teknologi penjagaan kulit dan temui kecantikan yang kekal dengan Sunplay Skin Aqua UV Perfect Mild Milk.

Untuk maklumat lanjut, lawati sunplay.com.my atau berhubung dengan kami di @sunplay_malaysia.

Mengenai Syarikat Mentholatum

Syarikat Mentholatum, Inc. Diasaskan pada tahun 1889 ialah pengilang dan pemasar ubat bukan preskripsi dan produk penjagaan kesihatan. Ibu pejabat berada di Orchard Park, New York, A.S.A dengan operasi di Australia, Afrika Selatan, Kanada, Scotland, Taiwan, Thailand, Malaysia, Hong Kong, Mexico, Korea Selatan, P.R China, India dan Jepun.

 

Pembuatan dijalankan di 26 lokasi di seluruh dunia dan pemasaran / pengedaran di lebih 150 negara. Syarikat itu, yang dipegang secara persendirian selama 99 tahun, telah diperoleh oleh Rohto Pharmaceutical Company Ltd. dari Osaka, Jepun pada tahun 1988. Rohto ialah pemain utama dalam pasaran farmaseutikal Jepun dengan produk terlaris dalam kategori penjagaan mata, topikal dan melegakan perut.

 

Sejak tahun 1889, Syarikat Mentholatum telah berkembang dan maju daripada pembekal kecil sabun dan peralatan mandian menjadi sebuah syarikat antarabangsa, memasarkan ubat proprietari berkualiti di seluruh dunia. Di Amerika Syarikat, dan di banyak negara di seluruh dunia, keluarga produk Mentholatum telah memperoleh reputasi untuk kualiti dan nilai. Setiap jenama Mentholatum dijual dengan jaminan kepuasan tanpa syarat.

 

Jenama di bawah Mentholatum: Hada Labo, Sunplay, Rohto Eye, Mentholatum Lipcare, OXY, Acnes, Selsun Blue, Deep Heat, 50 Megumi, Melano CC, Dermistry+.

 


Post a Comment

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com

Previous Post Next Post