ENFAGROW A+ MINDPRO MERAIKAN KASIH SAYANG IBU MELALUI LAGU HARI IBU JANAAN AI PERTAMA

ENFAGROW A+ MINDPRO MERAIKAN KASIH SAYANG IBU MELALUI LAGU HARI IBU JANAAN AI PERTAMA

Menghargai Usaha Ibu-Ibu Melalui Inovasi Terkini dan Suara Kanak-Kanak Malaysia

enfagrow ,enfagrow step 3, susu enfagrow, enfagrow step 4 ,enfagrow newborn , enfagrow step , enfagrow gentlease, enfagrow step 5 , enfagrow step 2 , enfagrow a stage 3,

enfagrow ,enfagrow step 3, susu enfagrow, enfagrow step 4 ,enfagrow newborn , enfagrow step , enfagrow gentlease, enfagrow step 5 , enfagrow step 2 , enfagrow a stage 3,


Enfagrow A+ MindPro, Jenama #1 


Enfagrow A+ MindPro, jenama #1 yang disyorkan pakar di Malaysia1 dengan bangganya melancarkan lagu Hari Ibu janaan AI pertamanya, karya yang dihasilkan secara eksklusif menggunakan suara kanak-kanak Malaysia. Lagu yang boleh didapati di platform Instagram dan Facebook Enfagrow A+ MindPro dan di 6 stesyen radio utama di Malaysia ini, merupakan tanda penghargaan terhadap usaha ibu-ibu dan juga ikatan mendalam yang dikongsi antara ibu dan anak.

Tugas seorang ibu amat mencabar, mereka sering mempersoalkan sama ada usaha mereka mencukupi dalam membesarkan anak-anak kepada untuk mencapai potensi maksimum mereka. Enfagrow A+ MindPro memahami dedikasi dan kasih sayang luar biasa yang dicurahkan oleh ibu-ibu dalam kehidupan anak-anak mereka. Hari Ibu ini, Enfagrow A+ MindPro meraikan para ibu dengan mencipta lagu Hari Ibu janaan AI yang menyentuh hati dan menyatukan suara hampir 200 lebih kanak-kanak. Lagu ini bukan sahaja suatu cara mengucapkan terima kasih kepada semua ibu, tetapi lagu ini juga ditampilkan bagi meyakinkan mereka bahawa mereka merupakan ibu A+ yang luar biasa. Selain itu, Enfagrow A+ MindPro 1 #Tuntutan berdasarkan Laporan fasa 1 Pemantauan MJN HCP 2020 juga menyampaikan penghargaan mendalam mereka kepada semua ibu dan mengiktiraf peranan tidak ternilai mereka dalam membesarkan anak-anak tersayang.

"Enfagrow A+ MindPro sangat teruja untuk merakamkan kasih sayang dengan teknologi termaju bagi mempamerkan semangat keibuan yang kekal melalui lagu Hari Ibu janaan AI kami," kata Wong Choy Yee, Pengurus Mead Johnson Nutrition Malaysia dan Singapura. "Lagu inovatif ini menandakan detik bersejarah dengan mengiktiraf kasih sayang yang mendalam para ibu dan menyatukan hati melalui suara anak-anak Malaysia. Ia bukan sekadar muzik; ia merupakan bukti ikatan kekal yang dikongsi antara ibu dan anak, satu simbol kasih sayang dan kebersamaan”.

Choy Yee yang juga merupakan ibu kepada dua anak mengakui peranan penting yang dimainkan oleh ibu dalam membentuk kehidupan anak-anak mereka. "Melalui kempen 'A+ Mums Raise A+ Kids' sempena Hari Ibu, kami berharap dapat membantu kanak-kanak Malaysia menyampaikan tanda penghargaan dan kasih sayang mereka kepada para ibu melalui lagu janaan AI yang unik ini. Pada masa yang sama, kami juga ingin memberi sokongan kepada semua ibu bahawa mereka telah memberikan yang terbaik kepada anak-anak mereka dan jangan ragu jika anda adalah ibu yang baik.

Pemilihan sembilan pemenang akhir terbukti mencabar disebabkan bilangan penyertaan yang menggalakkan, masing-masing penuh dengan kasih sayang dan kisah unik tentang ikatan ibu dan anak.

"Kami amat berbangga dengan usaha kolaboratif antara Enfagrow A+ MindPro, para ibu, dan anak-anak Malaysia dalam menjayakan lagu Hari Ibu janaan AI ini. Ia menunjukkan kuasa kasih sayang dan perpaduan, dan kami teruja untuk berkongsi penciptaan ini dengan seluruh dunia', tambah Choy Yee.

Andrea Chuang, salah seorang daripada sembilan pemenang terpilih, berkongsi pengalaman beliau, "Menyertai kempen 'A+ Mums Raise A+ Kids' dan menyumbang kepada penciptaan lagu Hari Ibu janaan AI pertama merupakan satu pengalaman yang sangat mengharukan. Saya dan anak saya, Eli cukup seronok semasa menghantar penyertaan kami. Sebagai seorang ibu, mendengar suara anak-anak kecil kami disatukan dalam lagu ini mengingatkan kami tentang cinta dan kegembiraan yang dialami oleh seorang ibu."

Selain daripada Andrea dan anaknya Eli Joshua, anda boleh melihat para pemenang yang lain melalui imej kolaj rasmi di bawah.

Enfagrow A+ MindPro - Lagu Hari Ibu Janaan AIEnfagrow A+ MindPro percaya bahawa di belakang setiap anak +, wujudnya seorang ‘A + Supermum’. Lagu Hari Ibu Janaan AI ini merupakan penghormatan istimewa kami kepada semua A+ Supermum dalam mengiktiraf kasih sayang dan dedikasi luar biasa mereka. Semua rakyat Malaysia dijemput untuk berkongsi lagu Hari Ibu janaan AI ini di laman Instagram atau Facebook dan menyampaikan penghargaan atas kasih sayang dan peranan para ibu dalam membentuk hidup anak-anak kepada rakan-rakan dan ahli keluarga. Sebagai tanda penghargaan, 1,000 peserta terawal yang kongsi video tersebut akan menerima baucar tambah nilai Touch 'N Go bernilai RM10.00 setiap seorang sebaik sahaja post Enfagrow A+ MindPro mencapai 1,000 perkongsian. Ini adalah peluang untuk semua rakyat Malaysia bersama-sama menghormati Supermum yang sentiasa memberikan kasih sayang tanpa syarat kepada anak-anak mereka.

"Enfagrow A+ MindPro akan terus menyediaka n nutrisi yang dipercayai, untuk tumbesaran kanak-kanak Malaysia bagi memastikan kejayaan mereka pada masa hadapan. Enfagrow A+ MindPro komited untuk memajukan usaha inovasi kami dengan fokus terhadap pembangunan holistik kanak-kanak. Inovasi nutrien Milk Fat Globule Membrane (MFGM) kami menyokong perkembangan otak jangka masa panjang bagi membina asas kejayaan pada masa depan. Kami akan terus meneroka usaha baru bagi memperkasakan institusi keluarga dan memperkayakan kehidupan kanak-kanak dengan memupuk pertumbuhan mental dan perkembangan emosi mereka."


Untuk maklumat lanjut tentang Enfagrow A+ MindPro dan bagaimana nutrien DHA dan MFGM kami menyokong perkembangan otak jangka masa panjang, sila layari


Post a Comment

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com

Previous Post Next Post