Kesan suntikan BCG Dhia Batrisya

Merah & membengkak. Sblm ni, xprasan pn. Br perasan last wk mcm tu. alahai, cane ni? Itu la yg k...


Merah & membengkak.

Sblm ni, xprasan pn. Br perasan last wk mcm tu. alahai, cane ni? Itu la yg kita risau kan. Biasa la..mak mana xriso kan ank!! Betul,tak?

Mula la..nk google sana sini..
Dan mcari kawan2 & cousin yg berkerjaya dlm bidang ini.

Good news..
My cousin akhirnya dpt d hubungi.. Katanya normal mcm tu. Tu BCG cantik katanya. Nt dia akan pecah & parut tu akan lawa hihihi. Iye ke? (Dlm ati) mak mana xgembira org puji lawa2 kt anak dia kan? Mmg aku suke,ko!! Hahahahaha 

Hrp2 xd apa2 kt BCG tu, tp aku dok pjuk gak en somi utk try jmpa doktor. Ai nk bw ank sengsorang, xde makna la ye.. Xpandai nk bw lg. almaklumla..br anak sorang hehehehe.


You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda