Collagen Powder HALAL dan menyakinkan

11:52

Salam ramadhan.

Dan tiba la Syawal xlama lg..

Jom cantik bersama2..

Shaklee Collgen powder mengandungi 4,000 mg prorietari aRSS (red snapper scale) collagen. Sisik ikan merah.Jangan ingat collagen Shaklee ni macam ikan merah yang kat market tu pulak.. hahaha.. even sama tapi tak serupa. ;D. Pihak Shaklee begitu teliti menjaga kualiti semasa proses pembuatan Shaklee collagen powder ni.

**Sumber penghasilan Shaklee collagen powder ni sukar diperolehi, ikan sisik merah ni merupakan sumber ikan air laut dalam. Air laut dalam.. kalo tak ada kapal2 besar adik beradik kapal titanic memang tak boleh nak sampai kat kawasan air laut dalam ni. No wonder harga Shaklee collagen powder ni memang meletopS! ;D Harga yang setanding dengan kualiti.

**Shaklee Collagen Powder ni bermolekul sangat ringan kira-kira dalam 1000 dalton, jadi sifat molekulnya yang ringan adalah kombinasi yang baik dan tidak membebankan proses dalaman untuk sel-sel badan kita. Ini kerana collagen Shaklee yang mana dalam bentuk serbuk ini mudah diserap oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

**Selain sisik ikan merah, terdapat 7 bahan utama dalam collagen powder Shaklee ini.

***1- Ekstrak biji benih camellia Japonica

***2- Ekstrak Pfaffia

***3- Kolagen ikan (sisik ikan merah)

***4- Ekstrak kerangkerangan

***5- Lactobacillus acidophilus

***6- Vitamin C

***7- Vitamin B

Seperti yang kita semua tahu or yang belum tahu, kombinasi vitamin C dan vitamin B ni memang agen paling basic atau paling asas untuk kekal remaja, bak kata vitamin untuk anti kulit kedut ;D

Tujuh elemen kat atas ni digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan korang dari dalam ke luaran. Terbaik la!

Oklah, individu2 yang sesuai untuk amalkan Collagen powder Shaklee ini pastinya

***Individu yang takut kulit kedut. Mesti la nak cegah kan tak kira wanita atau lelaki, dah pasti tak mau kertu awal ;D

***Ibu menyusu pon boleh (Sila PM saya untuk cuba sebab for starting untuk ibu menyusu kena try n error dulu. Maklumla susu production mesti kena jaga kan buat si manja kita. If susu production ok, n baby pon ok tak ada masalah nak amalkan collagen powder Shaklee ni. If baby girl, pasti kulit tambah cantik, if boboy pasti tambah hensem, maklumla since baby lagi dah minum collagen dah, ;D)

****Wanita atau lelaki yang mahu kesihatan dalaman dan luaran yang hebat dan sihat ;D

Last sebelum saya terlupa, jika ada yg mengandung, jangan minum shaklee collagen powder ni.

Boleh lagi cantik even mengandung, amalkan ESP shaklee, vitamin C chewable dan vitamin B. InsyaAllah, mesti cantik jugak.

Jangan risau pasal perut kedut hahaha.. Stretch mark memang biasa la bila perut ada baby kan. No worry ok, asalkan baby dalam kandungan kita sihat sudah, dah cukup membahagiakan kita dan suami ;D 

Oraits, sini dulu ya semua, anything for further infos PM saya ya. Dengan saya always free consultation ya dengan setiap pembelian produk Shaklee dengan saya  ;D termasuk guides nak makan ;D

www.facebook.com/UrbanMummy1
,
Whatsapp / call / sms 012 6460421

You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab