Perkembangan Dhia berumur 1 tahun

00:08

Ketika anak br lahir, kita dok tye, "bila la nk dpt main gelak2,ni?"

Bila anak dah pandai gelak2 ketika kita agah. Dok taye,"bila nk meniarap & merangkak?"

Anak dah pandai meniarap & merangkak. Kita dok terfikir2,"bila nk pandai jalan?"

Sebelum anak berjalan. Pastinya mereka akan memapah dulu.

Mcm perkembangan Dhia yang 1 tahun ni. Semput jugak lah mummy yg membuyong ni berkejaran. Lagi2 bila br lps mandi. Kejap je, Dhia dah bgun nk memapah & memanjat.

Mmg amek masa gak lah nk pakaikan pempes & baju.

Perkembangan anak 1 tahun mmg mencabar sedikit. Tapi, tak mengapa..tak lama pun.. Bila anak dah stabil pandai berjalan & berlari. Pastinya kita merindui zaman2 sblmnya itu.

Saya seronok tgk Dhia membesar. Seronok tgk Dhia mcm2 peel. Sel2 otaknya sedang berhubung.

Ok mummy should makan Omega lagi dan lagi. Sb Dhia sdang membesar & sel2 otak pn kene berkembang.  Tak gitew?? Hehehe. Moga Dhia dpt manfaat dari susu mummy! ;)

You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab