FREE gift dari IOI Mall Putrajaya

09:49


Tak sangka ada free gift di IOI Mall, Putrajaya bersempena dengan celebration of heritage dari 30 Januari 2015 hingga 1 Mac 2015. Bertemakan a courtyard of tresures, a tradition of plentiful. Usahasama IoI City Mall dan RHB Bank Berhad.



memang cantik kotak ini dan isi dalam nya. Tea set bertemakan 'Chinese style' harusku simpan ketat-ketat dalam almari.
Sebab cantik nau. Sayang nak pakai oi!

Bahahaha typical mak-mak.


Sempat gak membeli popcorn ni. Shopping malam-malam. Orang tak ramai. Memang syiok. Tak payah beratur panjang macam selalu. 


Ini adalah hasil tangkapan. Disebabkan tangkapan ini lah kami dapat gift tea set a courtyard of tresures, a tradition of plentiful. Usahasama IoI City Mall dan RHB Bank Berhad.

Korang nak? Masih sempat lagi nk dapatkan FREE GIFT tea set a courtyard of tresures, a tradition of plentifuni dari IOI Mall, Putrajaya.

You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab