FREE gift dari IOI Mall Putrajaya

Tak sangka ada free gift di IOI Mall, Putrajaya bersempena dengan celebration of heritage d...


Tak sangka ada free gift di IOI Mall, Putrajaya bersempena dengan celebration of heritage dari 30 Januari 2015 hingga 1 Mac 2015. Bertemakan a courtyard of tresures, a tradition of plentiful. Usahasama IoI City Mall dan RHB Bank Berhad.



memang cantik kotak ini dan isi dalam nya. Tea set bertemakan 'Chinese style' harusku simpan ketat-ketat dalam almari.
Sebab cantik nau. Sayang nak pakai oi!

Bahahaha typical mak-mak.


Sempat gak membeli popcorn ni. Shopping malam-malam. Orang tak ramai. Memang syiok. Tak payah beratur panjang macam selalu. 


Ini adalah hasil tangkapan. Disebabkan tangkapan ini lah kami dapat gift tea set a courtyard of tresures, a tradition of plentiful. Usahasama IoI City Mall dan RHB Bank Berhad.

Korang nak? Masih sempat lagi nk dapatkan FREE GIFT tea set a courtyard of tresures, a tradition of plentifuni dari IOI Mall, Putrajaya.

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -