Riadah petang di LAKE VALLEY BTHO

08:29


Bila ada anak, kekdah mak pak ..mmg sentiasa berfikiran nk bawa anak riadah je. Cari tempat yang anak suka bermain dan sebagai ibu bapa, kita dapat aktifkan motor-motor mereka sekali. So, kita bawa anak-anak ke Lake Valley BTHO.


Dhia suka main bubble, dah pandai dah buat bubble. Tapi, kenapa siap jengket-jengket tu, nak? Nak bag belon terbang tinggi, ke tu?




Daddy ngaja Dhia buat bubble panjang.


Indah dan tenang tasik ni, lama tak gi sini. 
Last datang sini, 3 tahun lebih yang lalu. Masa zaman bujang-bujang. Banyak nau masa FREE masa tu lah kan, so...ptg-ptg lepas kerja terus zaaaaaas jogging kat Lake Valley BTHO ni.


Dhia memamg akan terjah papan gelongsor dulu.




Tempat favorite Dhia ni ;)


Kami kat sini, sampai 7 petang je. Sebab tempat ni ttp waktu malam.
So, sesapa nk ke sini..kene pastikan datang jangan lambat sangat. nanti tutup, anak tak dapat nak main lak hehe.

You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab