Shoplinks.Asia

Resipi dari Zespri Kiwi

Diam tak diam, dah raya kita. Salam Syawal semu a!! Hari ini, mummy tak mahu post entry tentang raya. Nanti ada yang jemu tengok upda...


Diam tak diam, dah raya kita. Salam Syawal semua!! Hari ini, mummy tak mahu post entry tentang raya. Nanti ada yang jemu tengok update hari ini pasal raya dan makanan raya. Sebelum semua jemu, mummy belanja entri makanan berkhasiat dari buah kiwi. Kalau rasa pening-pening loya banyak makan rendang ketupat tu, cuba makan kiwi Zespri ni. Mesti tekak rasa lega balik. Perjalanan beraya pun kadang-kadang boleh buat kita mabuk perjalanan. Dari dok makan asam tu, meh makan kiwi Zespri. Kiwi Zespri ni boleh di pelbagaikan resipinya. Nak buat jus, nak makan macam tu atau nak makan dengan kuah rojak (perggghhh!) pun boleh.



Siap boleh kongsi buah kiwi Zespri dengan Dhia lagi. Dhia memang suka makan buah. Jom beraya dengan buah kiwi Zespri ;)

You Might Also Like

2 comments

  1. Selalu makan kiwi warna hijau je. Masam!

    ReplyDelete
  2. CT prefer kiwi yang ijau hehehe.. and mmg fav..
    pejam mata saja sebab kiwi kinda expensive kan.. beli yang keras..
    yang lembik rejek hehe..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -