Sandwich Garsa Kitchen Membuat Penghantaran Terus ke Tempat Anda

12:53


Garsa Kitchen Delivery Sandwich Terus ke Tempat Anda.


Ha..macam best je bab-bab delivery ke pintu rumah atau ofis kan? Saya selalu juga buat order penghantaram ke rumah dan ofis. Biasanya buat order penghantaran / delivery pizza, burger, ayam dari Mc Donalds, KFC, Pizza Hut, Dominos je. Kali ini, saya buat pesanan order delivery / penghantaran makanan dari roti sandwich pula. Kebetulan ada event, balik dari event mesti penat tapi perut mesti nak makan. Sebelum masak makan malam, saya terfikir nak minta Garsa Kitchen hantar sandwich Fiesta size besar ke Hotel Le Meridien. Sebab lepas event tu, terus nak balik rumah berehat. Sebab keesokkan harinya tu nak kerja lagi. Malas nak singgah mana-mana untuk tapau makanan.



Jejak je kaki saya ke dalam rumah terus masukkan Sandwich Garsa Kitchen ke dalam peti sejuk dulu. Suka makan sandwich sejuk-sejuk! Sedap!


Setelah siap mengemas barang-barang dan tidurkan anak-anak. Kita minum petang terus dengan set sandwich Fiesta dari Garsa Kitchen. Fiesta set ini ialah sandwich campur. Semua rasa kita dapat rasa, semua sedap-sedap! Isi Padat!! Kenyang! Terus postpone makan malam pukul 9 malam.




Pada yang nak membuat pesanan sandwich Garsa Kitchen, boleh di buat 2 jam sebelum. Sesuai untuk majlis mesyuarat, makan-makan, minum petang, sarapan pagi, snek bersama keluarga dan juga untuk berkelah.

Harga dan jenis sandwich yang terdapat di Garsa Kitchen:-

BEEFTASTIC
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)

CHICKSTER
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)

EGGXTRA-ORDINARY CHICKEN
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)

TUNA TURNER
L RM35 (24pcs)
M RM22 (12pcs)

EGGSTACY
L RM35 (24pcs)
M RM22 (12pcs)

TUNA ON FIRE
L RM35 (24pcs)
M RM25 (12pcs)

CHICKEN IN A BIKINI
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)

FIESTA (Mixed Sandwiches)
L RM45





Untuk membuat tempahan, hanya perlu menghantar:
Nama:
Nombor Telefon Bimbit:
Tarikh dan masa :
Alamat untuk penghantara / Self Pick Up:
Whatsapp (9 pagi – 9 malam) ke 011 3291 6119
Minimum Order : RM40

Atau lawati :
Instagram            :              https://instagram.com/garsa.kitchen








www.azlindaalin.com | nurazlindaazman@gmail.com
www.facebook.com/azlinda.alin.3 | www.instagram.com/azlinda.alin | www.twitter.com/azlinda_alin
Malaysian Parenting Blogger | Malaysian Lifestyle Blogger | Malaysian Beauty Blogger | Food | Travel

You Might Also Like

8 comments

  1. isk...
    ramai pulak makan sandwish sekarang nie..
    bikin orang kuantan jeles jer..
    mintak dia delivery kuantan lepas nie kak.

    ReplyDelete
  2. Memang kenyang tengok..isi padat

    ReplyDelete
  3. menariknyaaaaaa...siap ada delivery depan pintu:)

    ReplyDelete
  4. Sedapnye...terliur mlm2 ni..tp tkde delivery ke tempat sy...huhuhu..lapa...

    ReplyDelete
  5. wah..menariknya,cepat dan pantas..sedapnya sendwish

    ReplyDelete
  6. terus rasa lapar sandwish, delivery ke banting xdok ke?

    ReplyDelete
  7. sedapnya... tapi xde delivery ke kuantan.. huhu

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab