Monday, 20 July 2015

Zalora Penghantaran Terbaik


Dah kenapa mummy ni dok puji sangat Zalora ini ye. Macamana tak puji. Order hari ini, esok dah sampai. Padahal, raya nak dekat. Kebanyakan tempat shopping online dah mula tutup kedai (bercuti). 



Mula-mula, redha je buat order dari Zalora ini, kalau barang tak sampai. Kita pakai lepas raya sahaja. Tapi, alih-alih barang sampai seperti yang di janji-janjikan. Terus semangat nak buat kerja bila nampak baju baru sampai.

Walaupun, cuti raya hampir tiba. Zalaro tidak mempunyai masalah penghantaran. Lepas raya ni, boleh shopping online di Zalora lagi. 


4 comments:

  1. sy pernah order dgn zalora, memang cepat je service. ikut nasib gak lah, ada org experience ok ada org tak. hehe

    ReplyDelete
  2. betul betul.. stuju dgn service zalora yang tip top =)

    ReplyDelete
  3. baru first time order.. tengah tgk ok x service..

    ReplyDelete
  4. setuju gak..pernah order dgn zalora kejap je dh smpai..

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Followers