Tempat Mandi Dataran Gemilang Presint 4 Putrajaya

Dataran Gemilang Presint 4, Putrajaya - Tempat mandi manda awam PERCUMA Dah lama tahu ad...




Dataran Gemilang Presint 4, Putrajaya - Tempat mandi manda awam PERCUMA


Dah lama tahu ada tempat riadah anak-anak di sini, dan sebelum ini tak berkesempatan nak ke Dataran Gemilang ini. Almaklumlah jalan Putrajaya ni, kami memang FAIL ! ;) Bila ada konvoi dengan adik beradik encik suami. Kami pun join sekali. Ramai-ramai memang havoc ! 








Walaupun rumah sendiri ada swimming pool. Kami bawa juga sekali sekala Dhia dan Dzal mandi di luar.

Dah lama juga Dhia tak mandi swimming pool bawah rumah tu. Selalunya, mummy buka pool letak dalam bilik air sahaja. Malas benor nak bawa budak-budak ni turun.



Kali ini, kita bagi kebebasan Dhia mandi macam ni. Sejuk ! Tapi sedap ! 


Anak seronok, kita mak pak pun terus rasa keseronokan.Budak-budak. Mandi ramai-ramai memang suka lah,kan !

Dataran Gemilang Putrajaya bertempat di Presint 4. Landmark tempat ini, di hadapan Kementerian Komunikasi. Boleh bawa sekeluarga lepak berkelah juga di sini. Best !


You Might Also Like

6 comments

  1. Huishh best nii.... Tak bawak anak, ena yg berenang nanti.. Ahaks.. Thanks sharing kak, baru tahu tempat ni

    ReplyDelete
  2. seronok tgk budak2 main air. . hehe

    ReplyDelete
  3. sy xpnh pegi sni walaupon hanya sekangkang kera je dri umah..hehe...

    ReplyDelete
  4. Thanks mummy, hadiah dah sampai..")

    http://vitaminwawa.blogspot.my/2015/09/yahooo-dapat-hadiah-dari-blogger-mummy.html?m=0

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda