1k viewers YouTube

Buat YouTube sebab suka-suka.  Lagipun, simpan video banyak-banyak dalam handphone nanti pakai spa...

Buat YouTube sebab suka-suka.  Lagipun, simpan video banyak-banyak dalam handphone nanti pakai space memory pulak ! Bising daddy tu nanti kang.. kalau handphone mummy hang. Cakap mummy tak pandai pakai handphone dan tak harga pemberiannya. Tak ramai pun yang follow YouTube mummy. Sebab upload video pun, video tentang aktiviti anak aje. Tak pun, resipi. Tak pernah nak ambil tahu berapa viewers satu-satu video. Hinggalah tahun baru 2016 ni. Terbelek-belek viewers...

 1k viewers YouTube


Tak sangka !! Ada seribu lebih viewers untuk masakan siput sedut masak lemak cili api YouTube mummy. Walaupun masak ala-ala orang kata hehehe. Mungkin lepas ni, mummy akan rajin masak dan upload lagi dalam YouTube?  Jeng. .Jeng. Jeng. .pembakar semangat untuk masak gini !
Walaupun banyak viewer, tapi ada 3 like dan 1 dislike. Tak pe lah ! Bukan nak kejar ranking you tube pun kan !! 

Ok semua !! Jemput lah tengok YouTube mummy ye : Azlinda Azman. Sayang semua !

You Might Also Like

4 comments

  1. wah...1k tu banyak jugak tu...tahniah..

    ReplyDelete
  2. wah...akak pun x skodeng lagi...nanti kalau ada masa akak skodeng eh

    ReplyDelete
  3. Best juga ada akaun youtubekan???

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda