6 Tips Kulit Cantik Dengan Perlaking

Assalamualaikum semua! Hello Everybody. Lama mummy nak kongsikan tips kecantikan. Tapi t...


Assalamualaikum semua!
Hello Everybody.

Lama mummy nak kongsikan tips kecantikan. Tapi tak tertulis-tulis. Cuaca panas sangat, sampai kering idea. Eh ! Boleh gitu ye. Huhu. Cuaca pulak di salahkannya. Tak la,,, sebenarnya, Mummy tak berapa nak sempat buat research. Nak menulis, kene buat research juga. Tak boleh main tulis je,kan. Jadi, hari ini mummy nak share tips kecantikan kulit muka.

6 TIPS KECANTIKAN KULIT WAJAH :-


1.   Minum air masak secukupnya. Dalam 3 liter macam tu, untuk menjaga hidrasi kulit. 

2.   Pembersihan asas kulit juga penting dengan mencuci muka dengan pencucimuka yang sesuai. Toner dan juga pelembab kulit. Macam badan kita juga.Setiap hari kita cuci dan sabunkannya. Untuk hilangkan kotoran.

3.   Banyakkan makan buah-buahan dan juga sayuran.

4.   Tidur yang cukup juga amat penting untuk mendapatkan kulit yang sihat

5.   Senyum..jadi jangan lupa senyum ye untuk cantik ! ;)

6. Dan yang terakhir sekali.... jika nak kulit lagi cantik dan sihat. Ada 1 produk baru yang sedang hangat di pasaran PERLAKING RAJA MUTIARA 

Fenomena Serbuk Mutiara Kini MELANDA - Perlaking ini merupakan 100% serbuk mutiara asli dari laut dalam dari Filipina.


APA YANG BEST TENTANG PERLAKING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI ?




Perlaking ini mempunyai 3 bahan utama iaitu:-

1. SERBUK MUTIARA FILIPINA :
  • Lebih ringan , berkualiti dan mempunyai mineral serta vitamin yg tinggi
  • Amat dipercayai oleh golongan bangsawan Cina sebagain bahan pemutih dan awet muda dlm menjaga kecantikan kulit
  • Bersifat antiradikal bebas . 
  • Melawan segala toksin dalam badan dan membuangnya . 
  • Hasilnya kulit yg cantik , gebu tanpa cela dihasilkan 
  • Mengecutkan jerawat
2. COLLAGEN IKAN SALMON :
  • Tidak menggemukkan seperti kolagen ikan biasa
  • Collagen yang lebih berkualiti dan sering digunakan oleh negara Filipina , Korea dan Jepun 
  • Lebih pantas menyerap ke dalam sel kulit dan merangsang penghasilkan sel kulit baru
  • Mengandungi amino acid, omega 3 dan pelbagai mineral yg membantu dalam kesihatan dan kecantikan
  • Memudarkan parut dan menggebukan kulit
3. ACID HYALURONIK GRED A :
  • Lebih halus dan bermineral
  • Merangsang penghasilan kolagen dalam badan
  • Bertindak balas dengan vitamin C untuk menghilangkan kedutan, parut dan jeragat serta kedutan 
  • Melembapkan kulit
BAHAN LAIN : 

4. VITAMIN E & GRAPE SEED EXTRACT :
  • Antioksidan 
  • Menyokong komposisi kolagen dan serbuk mutiara dalam badan


KELEBIHAN PERLAKING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI :-

  • Melembapkan kulit dalam masa 24 jam
  • Membuatkan kulit flawless, gebu dan glow seperti memakai makeup
  • Jerawat kecut dan minyak  berkurang
  • Parut akan  akan pudar/hilang
  • Mengecilkan pori-pori
  • Kulit awet muda, tegang
  • Halal Bumiputera

KEHEBATAN PERLAKING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI:-

  • 1 hari untuk rasa kulit semakin lembap
  • 3 hari untuk lihat jerawat kecut
  • 7 hari kulit semakin glow dan putih berseri
  • 14 hari parut semakin pudar dan kulit semakin gebu
  • 28 hari lahir kulit baby terpancar seluruh badan


CARA MAKAN PERLAKING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI :-

  • Koyakkan sachet dan terus dimakan
  • 1 Sachet 5 GM
  • Makan cuma satu kali sehari sebelum sarapan
  • Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari

TESTIMONI HEBAT DARI PENGGUNA PERLAKING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI :-

 
 




ORDER KINI DIBUKA!!!
JIMAT RM 30 (Harga asal: RM 160.00).
HANYA RM 130!! TERMASUK Postage

CEPAT ORDER SEKARANG UNTUK DAPATKAN HARGA PROMOSI!!!

INBOX / WhatsApp "PERLAKING"  ke +60182171800

INBOX / WhatsApp "PERLAKING"  ke +60182171800

INBOX / WhatsApp "PERLAKING"  ke +60182171800


Jangan lupa follow IG :@spa_best_murah






You Might Also Like

13 comments

  1. Perghh macam best jee. nak cuba la nanti, kulit ena lately ni mudah kering. Maybe cuaca panas

    ReplyDelete
  2. apa rasa dia ? eh xde citer lg kan?

    ReplyDelete
  3. masalah kulit wanita sekarang memang memerlukan perhatian khusus :)

    ReplyDelete
  4. Sekarang banyak produk kecantikan..cuma kita kena cari & cuba yang sesuai dengan kulit memasing..

    ReplyDelete
  5. nak cuba la.. hehehe mana tau tmbah lawa

    ReplyDelete
  6. Menarik... Tp hg tu boleh tahan juga.

    ReplyDelete
  7. Macam menarik je..boleh try ni

    ReplyDelete
  8. Wah... Banyaknya kelebihan perlaking ni. Boleh suggest padaborg2 yang ada kulit bermasalah mcm ni..

    ReplyDelete
  9. Vavavaaa.... Menarik!
    Makin cantik mummy alin lepas ni..

    ReplyDelete
  10. Wah...flawless la alin tak lama lagi ni.....

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda