PICASO GARDEN | KEDAI ONLINE BAJU KANAK-KANAK YANG MURAH DAN CANTIK

16:39

Baru-baru ini, bawa anak-anak ke shopping mall. Sementara nak pilih pakaian untuk anak-anak dari satu tempat ke satu tempat. Anak-anak, entah ke mana. Sorang dah berlari ke sana sini. Sorang lagi, lari main sembunyi-sembunyi ! Tak tenang mummy dan daddy nak shopping. Sudahnya, tak beli apa pun pun pakaian untuk anak-anak ! Beli aiskrim je untuk dorang..senang! Terus masing-masing duduk diam makan aiskrim. Sebab itu lah, kalau korang perasan kebelakangan ini mummy kerap shopping online. Bagi mummy , ianya jadi lebih mudah dan relaks. Hanya klik, cuci mata, pilih, dan bayar online. 2 hari lepas tu, terus sampai barang di depan pintu rumah ! Mudah sangat !

Kriteria Kedai Online Pakaian Kanak-kanak Pilihan Mummy


  • Website yang mudah di buka friendly
  • Mudah mencari pakaian
  • Harga murah
  • Design yang lawa dan ceria

ONLINE SHOPPING BAJU ANAK DI PICASO GARDEN | MURAH DAN CANTIK



SHOPPING ONLINE BAJU ANAK DI PICASO GARDEN | MURAH DAN CANTIK

Kedai online pakaian kanak-kanak pilihan mummy ialah Picaso Garden. Kerana koleksinya yang ceria dan unik!

SHOPPING ONLINE BAJU ANAK DI PICASO GARDEN | MURAH DAN CANTIK
 
Ada diaper pants, legging, t-shirt lengan panjang dan juga t-shirt lengan pendek.





SHOPPING ONLINE BAJU ANAK DI PICASO GARDEN | MURAH DAN CANTIK



Ini antara wishlists mummy untuk anak-anak. Nampak ceria sangat,kan? Mummy suka warna ceria. Tak mahu mood suram-suram sangat. Lagipun, warna ceria ni, nampak lawa bila bergambar.

Harga di Picasa Garde sangat MURAH !! Serendah RM15 sahaja. Betul..tak tipu !!

Nak tengok koleksi yang cantik-cantik lagi, jangan lupa tengok di :-
 



You Might Also Like

8 comments

  1. Akak tengok website dia terus teruja tau...geram ni nak shopping...

    ReplyDelete
  2. cantiknya baju budak...nanti ada anak nak beli lahh..ehhh..hihihi

    ReplyDelete
  3. boleh try singgah ni. bagi anak... hehe anak angkat

    ReplyDelete
  4. menarik! terutama utk yg suka shopping online..

    ReplyDelete
  5. wahh ! penat pk tau nak belikan hadiah anak buah. tq kak linda

    ReplyDelete
  6. singgah petang ~ http://jmbelog2.blogspot.my/

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab