Baju Kurung Baju Melayu Anak Untuk Raya 2016 Tema Purple

Dah Siap Baju Kurung Baju Melayu Anak Untuk Raya 2016? Teruja sangat nak raya mummy dan daddy ...


Dah Siap Baju Kurung Baju Melayu Anak Untuk Raya 2016?

Teruja sangat nak raya mummy dan daddy rupanya ye ! Siap dah baju kurung puplum dan baju melayu raya untuk tahun 2016 ini. Tema purple katanya tahun ini..hehehehe. Puasa pun belum, baju raya anak dah siap. Persiapan awal tu memang perlu ! Sebab, lepas ini nak sediakan bajet lain pulak, bajet balik kampung, tol. minyak, duit raya, kuih raya,,,

Berpeluh sekejap !! Bukan senang nak raya rupanya,kan?


Baju Kurung Baju Melayu Anak Untuk Raya 2016

Baju kurung Dhia ada dalam 4 pasang tahun ini. 
Sebab, bila kain tok mak lebih je...buat baju Dhia. Sudahnya sedondon lah anak mummy dengan baju tok mak, ye ! 

hehehe



Untuk mummy pulak, tema purple juga raya 2016 kali ini, cuma mummy dan daddy deep purple.. Anak anak je pekena sweet purple tu. 

You Might Also Like

5 comments

  1. What's up, the whole thing is going nicely here and ofcourse every one is sharing facts, thats actually fine, keep up writing.
    [url=http://999tovarov.tumblr.com/]keganol[/url]

    ReplyDelete
  2. mummy kami pun tema purple, ala, baju melayu ni pakai sat jer, ptg semua anak-anak dah nak pakai jeans. jadi ummi kena bertabah tak beli baju melayu banyak2x.hahha

    ReplyDelete
  3. sama la sis, sy pun dah pikir dah nak tema warna apa tahun padahal ramadhan pon belum hahaha. siap awal2 lagi senang kann. nnt bulan puasa dh boleh fokus brpuasa pulak hehe

    ReplyDelete
  4. Salam Azlinda...wah... dah buat persiapan untuk tema baju raya. Persiapan awal adalh langkah terbaik agar tidak kalut di akhir-akhirRamadan nanti. Coool....

    Moga bergembira di hari lembaran nanti.

    ReplyDelete
  5. comelnyeeee...bila ada anak mesti pikir nk belikan utk ank dulu..haihh..terasa nk ada ank jugak..ehhh...hiihihi

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda