Thursday, 19 May 2016

Maggi Asam Laksa Daging Dendeng Telur Mata Cili Api


Bila Perut Lapar Tak Tahu Nak Makan Apa | Maggi Asam Laksa Daging Dendeng Telur Mata Cili Api 


Maggi Asam Laksa Daging Dendeng Telur Mata Cili Api | Ada masanya, memang boleh jadi blur nak makan apa ketika perut tengah lapar tetiba. Tekak pula, macam nak makan makanan yang panas-panas dan cepat di masak sebab perut tengah lapar kan ! Sudahnya...maggi menjadi pilihan. Maggi kosong ke? Tak la..mummy ubahkan resepi maggi ! Jadikan ianya sebagai Maggi Asam Laksa Daging  Dendeng Telur Mata Cili Api. Memang pergh....sedap, masam, masin, pedas dan kenyang !


Daging  dendeng tu memang dah ready je dalam peti sejuk, nak masak apa nanti senang. Just add on je. Mudah,kan ? Kalau penyakit malas menyerang. Insyaallah membantu sangat menu ini. 

Sahur bulan Ramadhan? Maybe !!!!! Kot-kot kalau terlewat bangun ke kan...

7 comments:

  1. Kena simpan stok la macam ni..nampak sedap je Maggi asam laksa tu...hehehe...

    ReplyDelete
  2. tetiba nampak tempting la Maggi asam laksa ni =D

    ReplyDelete
  3. sedapnya...awak buat saya terliur la

    ReplyDelete
  4. boleh cuba bulan puasa nanti :)

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Followers