Wednesday, 15 June 2016

Dhia dan tudung

Bila Dhia Batrisya bertudung | Hujung minggu lepas, saje je mummy pakaikan budak-budak ni baju kurung dan baju melayu untuk berbuka puasa. Sayang baju kurung dan baju melayu budak kalau tak di pakaikan. Mereka cepat membesar. Tak lama lagi, tentunya dah tak muat. Untuk raya? Tiap kali raya ada baju kurung dan baju melayu baru. Pakai pun kejap je di pagi raya. Nak beri dorang pakai baju kurung dan baju melayu sampai petang. Huhuhu kesian kot ! Dhia pertama kali pakai tudung dengan baju kurung. Erm..biasalah kan. Nampak mummy dia bertudung..nak juga bertudung. 

Dhia dan tudung


Dhia dan tudung

Tudung yang comel ini adalah pemberian Usu Dhia dari butik Sham and San. Semua tudung warna pink. Dak Dhia memang suka warna pink. Mummy nak beli baju pun pandai Dhia komplen. Tak lawa lah mummy...bila tanya kenapa tak lawa? Dhia akan jawab,"sebab tak warna pink" Hahahaha Adoi..nak semua pink ke?

Dhia dan tudung

Budak-budang memang cepat copy paste kan.. Nampak mummy pakai tudung, Dhia nak pakai tudung gak. 

Nampak daddy pakai topi, Dhia pun nak pakai topi gak. Pastu orang lain..panggil Dhia abang ! hahahaha.

Dhia dan tudung

Nasib si Dzal tak minta nak pakai tudung. Tapi minta nak pakai compact powder mummy. Aduih....Lepas ni nak make up kene sorok !


Dhia dan tudung

Macam nak pi beraya la pulak ! 

7 comments:

  1. Comey Dhia pakai tudung. Cantik terletak je :)

    ReplyDelete
  2. Comey Dhia pakai tudung. Cantik terletak je :)

    ReplyDelete
  3. comel je dua2 ni.. sedondon. hehe

    ReplyDelete
  4. comel dhia..minat warna pink ehh? leh geng ni..hehe

    ReplyDelete
  5. kecik2 dah cantik tau dhia ni besar jadi anak solehah ye dik. Dzal aippp jgn main compact powder mummy. hehe

    ReplyDelete
  6. Tau dia tu perempuan ye AA....nak mintak pakai tudung hihi....
    Betul....kalau ada peluang yg sesuai, pakaikan aje baju kurung, kejap lagi depa dah tak muat

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Followers