HADIAH BIRTHDAY AZLINDA ALIN DARI KAWAN OFIS

Masih dalam bulan Ogos dan Azlinda Alin masih dalam mood birthday. Tak padan dengan umur 34 tahun,...

Masih dalam bulan Ogos dan Azlinda Alin masih dalam mood birthday. Tak padan dengan umur 34 tahun, kan? Tak pe lah setahun sekali je pun. Betul tak? Alhamdulillah, seperti tahun-tahun yang lepas. Tahun ini juga mummy masih ada lagi terima hadiah birthday. Mummy jenis tak kisah orang nak bagi hadiah, tak bagi hadiah birthday pun tak apa. No heart feeling



Tapi, kawan-kawan officemate memang tetiap tahun bagi hadiah. Dah tradisi di ofis kami macam ni. Sama seperti perayaan juga, kami akan bertukar-tukar gift. Walaupun kawan-kawan ofis mummy ni tak ada dalam media sosial mummy. Mereka tetap sahabat juga.

Mummy memang tak campurkan kawan-kawan dalam urusan kerja dan personal life mummy. Sebab tu, mereka semua tak ada dalam friendlist mummy di facebook, instagram dan juga twitter.






Ni hadiah-hadiah yang mummy dapat dari rakan sekerja. Kebetulan pada birthday, mummy ada meeting dengan pihak PERKESO. Half day pagi. Selepas lunch, baru masuk ofis. Tengok-tengok penuh hadiah atas meja.

Terima kasih semua. 

You Might Also Like

7 comments

  1. happy birthday kak... semoga ceria2 selalu

    ReplyDelete
  2. tahniah.. selamat hari lahir.. semoga lebih sukses ye!

    ReplyDelete
  3. happy birthday kak alin...wah best dapat hadiah macam ni ya...

    ReplyDelete
  4. wahhh! byk jugak tu hadiah. hehe Happpy birthday kak =)

    ReplyDelete
  5. Perghhh banyaknyaaa hadiaahhh.. Happy birthday kak lyndaaa.. semoga sentiasa dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan

    ReplyDelete
  6. best bila ada kawan2 bagi hadiah..akak pun tahun ni tak banyak plak dapat hadiah...tp seronok la bila ada yang bagi...tunggu tahun depan la

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. Murah rezeki sis dan yang memberi..

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda