Selamat Pengantin Baru, Blogger Yaya Natsumi

Alhamdulillah...berkesempatan menghadiri majlis persandingan blogger comel, Yaya Natsumi dan pasan...

Alhamdulillah...berkesempatan menghadiri majlis persandingan blogger comel, Yaya Natsumi dan pasangannya Dr Shawn di Dewan banquet Maktab Polis Di Raja Malaysia Cheras siang tadi. Gigih mummy bawa anak-anak. Pertama kali mummy seorang diri bawa anak ke kenduri kahwin. Kebiasaannya, kalau daddy kerja..jangan harap mummy nak bawa anak-anak selain tempat bermain. Takut anak tak behave dan macam-macam ketakutan ada. 

Setelah berfikir banyak kali dan Cheras Bt9 tu tak berapa jauh dari Kajang. Mummy tawakkal je bawa budak dua orang ini. Kita fikir yang baik-baik. Makanya, semua akan jadi baik-baik.

Mummy pun positif.....

Selamat Pengantin Baru, Blogger Yaya Natsumi

Dapat juga jumpa pengantin dan abadikan kenangan bergambar bersama.

Selamat Pengantin Baru, Blogger Yaya Natsumi


Selamat Pengantin Baru, Blogger Yaya Natsumi

Bergambar sudah...makan pun sudah. Moh kita beransur pulang.

Selamat pengantin baru buat dua mempelai ini. Tahniah kami ucapkan.

You Might Also Like

6 comments

  1. selamat pengating baru... lama juga tak makan nasi minyak yg kenduri kawen punya ni..

    ReplyDelete
  2. selamat pengantin baru yaya..")

    ReplyDelete
  3. yaya sudah kawin...
    kalau yaya membaca ~ selamat pengantin baru. moga indah hingga ke jannah kehidupan berdua :)

    ReplyDelete
  4. Selamat pengantin baru juga buat yaya..
    semoga bahgia hingga ke Jannah..

    ReplyDelete
  5. Kak linda so sweet :') Thank you so much sudi datang. Thank you juga semua yang mendoakan yg baik baik. Aamiin :'D

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda