Burger Syok Mc Donald's Sedap !

Kenapa ye Mc Donald's ini suka menggugat iman mummy. Kali ini, dia keluarkan pulak menu baru -...

Kenapa ye Mc Donald's ini suka menggugat iman mummy. Kali ini, dia keluarkan pulak menu baru - Burger Syok Ayam. Kebetulan baru-baru ini, ada kerja nak di selesaikan semasa lunch hour. Sudahnya, drive thru sahaja Mc Donald's kat ofis ini. Alang-alang pi Mc Donald's, terus pilih Mc Donald's Burger Syok Ayam Medium. 

Burger Syok Mc Donald's Sedap !

Oleh kerana kerja agak banyak, sambil rehat..sambil kita buat kerja. Makanlah burger syok Mc Donald's depan PC

Burger Syok Mc Donald's Sedap !

Burger Syok ini di penuhi dengan sayur-sayuran dan beberapa sos dalamnya. Rasa sosnya, agak masam, pedas dan lemak-lemak. Tapi, mummy tetap suka ! Nyumssss.....sedappppp...

Burger Syok Mc Donald's Sedap !

Maaf kawan-kawan. Segala mak nenek ada atas meja tu. Ubat sakit mata pun, ada sekali hehehe. 

Entahlah, tahun ini dua (2) kali mummy kene sakit mata. Banyak sangat dosa  kot, ni....

Air ice blended coke dan fanta anggur. Sekali dua air mummy rembat. Eh..tak lah, frozen coke tu PERCUMA. Frozen Fanta Anggur tu memang ada dalam set. 

Mummy dapat PERCUMA frozen Coke McDonald's sebab bayar makan guna kad debit. Ha...kalau pi McD, sila lah bayar guna kad debit atau kad kredit kalau nak air Frozen Coke tu secara PERCUMA ye.

Tapi, minima pembelian adalah RM10. Kurang RM10..tak dapat air Frozen Coke tu PERCUMA :0


You Might Also Like

5 comments

  1. Sedapnya.. x berpeluang lagi nak cuba..

    ReplyDelete
  2. Hai mummy...
    selamat pagi....
    hari ini mood malas dah ada la...
    nak buat keje pun rasa suam² kuku je...
    sebab esok dah cuti..hihihi...
    ala...sedapnya mcd..nieyl suka makan mcd tapi selalunya time gaji... ♥

    ReplyDelete
  3. Sedapnya, lama dah tak melepak Mcd ni padahal depan rumah aje. Hehehe

    ReplyDelete
  4. rasa nye lg sdp dr burger rio ke? hurmm.. big mac juga la jadi pujaan hati.. :D :D

    ReplyDelete
  5. burger syok tak sedap dah beli gak..burger rio sedp

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda