Mak Mak Sangat !

Mak Mak Sangat lah si Dhia Batrisya ini. Kalau dah namanya anak perempuan,kan...tak sah lah kalau ...

Mak Mak Sangat lah si Dhia Batrisya ini. Kalau dah namanya anak perempuan,kan...tak sah lah kalau main mak-mak, main masak-masak dan macam-macam lagi. Mummy kecil-kecil dulu pun gitu gak. Ni lah mainan masa kecil-kecil. Jadi mak, bagi susu kat anak patung, bagi makan acah-acah, mandi dan tidurkan. Dari kecil, dah macam Mak Mak Sangat !

Mak Mak Sangat !

Mak Mak Sangat !

Kekonon bagi susu, lapkan mulut, sendawakan anak patung. Waktu ini mummy amek gambar curi-curi. Dhia tak bagi ambil gambar waktu ini. Mungkin malu sebab dia tahu, dia tengah berangan agaknya !

Mak Mak Sangat !

Mak Mak Sangat !

Mak Mak Sangat !

Proses nak tidurkan anak patungnya, mummy tak kacau Dhia waktu Dhia sedang berangan. Takut terbantut pula nanti. Jadi, mummy perhatikan sahaja. Sambil buat-buat pegang handphone sambil buat kerja guna handphone. 

Hahaha padahal mummy ambil gambar Dhia.


You Might Also Like

8 comments

  1. Salam Pagi...
    Nieyl singgah sini...♥
    so sweet lah dhia nie....
    geram pulak aunt..meh aunt nieyl nak pinjam baby boleh?

    ReplyDelete
  2. ololooo..comelnyee..teringat zaman kecik dulu dok main camni..hihi

    ReplyDelete
  3. Morning! Sally singgah sini…wahhh! Best gila kalau macam ni Sally pun nak! Nak jadi anak Dhia la kalau dapat mummy comel macam ni..hihihi

    ReplyDelete
  4. Hahhaaa... kans...
    Main mak mak macam kecik-kecik dulu

    ReplyDelete
  5. Alaaa... tak tahan tengok kecomelan... :)

    ReplyDelete
  6. Comel...dania dulu pun macam ni jugak...

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda