MENGHADIRI MAJLIS PERKAHWINAN KAWAN SEKOLAH RENDAH !

Minggu ni..dari hujung minggu..sampai ke hari ini. Memang mummy, agak sibuk. Maaf sangat-sangat ye...

Minggu ni..dari hujung minggu..sampai ke hari ini. Memang mummy, agak sibuk. Maaf sangat-sangat ye, semua. Walau pun sibuk..sempat mummy hadiri undangan perkahwinan, undangan event. Selain tu, mummy terkejar-kejar juga dengan kerja ofis, meeting, rumah tak ada air dan macam-macam lagi. Entri blog pun banyak berhutang. Tak sempat nak bebel panjang-panjang dalam blog.

MENGHADIRI MAJLIS PERKAHWINAN KAWAN SEKOLAH RENDAH !


MENGHADIRI MAJLIS PERKAHWINAN KAWAN SEKOLAH RENDAH !

MENGHADIRI MAJLIS PERKAHWINAN KAWAN SEKOLAH RENDAH !

Antara majlis undangan perkahwinan yang mummy hadiri baru-baru ini. Geng kawan sekolah rendah. Tahniah Norma dan pasangan. SELAMAT PENGANTIN BARU !!

Seperti biasa, acara wajib bergambar bersama-sama geng sekolah rendah.

Walaupun rumah mak pak kami kebanyakan satu taman. Nak jumpa selalu, bukannya senang.

Time majlis gini lah, dapat jumpa semua.

MENGHADIRI MAJLIS PERKAHWINAN KAWAN SEKOLAH RENDAH !

MENGHADIRI MAJLIS PERKAHWINAN KAWAN SEKOLAH RENDAH !




Jemputan kedua juga merupakan perkahwinan kawan sekolah rendah merangkap jiran tok mak.

Alhamdulillah, selamat majlis pernikahan dan persandingan Siti Rohani dan pasangan. SELAMAT PENGANTIN BARU. Moga cepat dapat baby, k ! :)

Siti Rohani ni...kretif sangat. Pelamin ini hasil tangan pengantin tau !! Cantik dan berseni pengantin kita ni.

Selamat sudah mummy hadiri majlis kawan-kawan. Insyaallah berjumpa kita di Raya Haji ye. Mummy balik Subang Raya Haji ni...

Korang raya di mana??

You Might Also Like

4 comments

  1. heheh friendship goal ni.. masih contact kawan sekolah rendah.. cayalah =)

    ReplyDelete
  2. salam..
    selmt pgtin bru juga buat kwan tu..moga kekal akhr hyat..Aminn

    wahh dri sek rendah ye..bgusla xloose contact lagi..
    mcm yaya pon ade juga 2-3 mbr sek rend yg msih bhubung lagi..^_^

    ReplyDelete
  3. Amboi linda satu fmly ikut tema ni...selamat pengantin baru buat kawan linda

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda