Shoplinks.Asia

Beg Cartoon Animasi Hard Cover 3D, Beg Telur Kartun

Beg Cartoon Animasi Hard Cover 3D, Beg Telur Kartun -  Bila anak-anak dah besar ini, macam-macam keinginan mereka. Masing-masing dah pandai...

Beg Cartoon Animasi Hard Cover 3D, Beg Telur Kartun - Bila anak-anak dah besar ini, macam-macam keinginan mereka. Masing-masing dah pandai minat kartun. Dan ..ada favorite kartun sendiri pula, tu ! Dhia Batrisya paling minat kartun Frozen, Sofia, Princess. Dzal Aidi Fiqry pula lebih minat kartun yang ada perkataan 'man' spiderman, ultraman, batman, superman dan avengers pun minat juga. Siap hafal !


Beg Cartoon Animasi Hard Cover 3D, Beg Telur Kartun



Beg Cartoon Animasi Hard Cover 3D, Beg Telur Kartun



Dzal paling excited dapat beg. Almaklumlah anak nombor 2 ni selalu dapat barangan kakak je kan. Jarang-jarang dapat benda baru. Bila dapat beg cartoon animasi hard cover 3D (Beg Telur Kartun) versi baru datang dari kedai. Hrm,,,senyum sampai ke telinga. Tak berenggang dengan beg tu !

Mummy pun tetiba terharu, suka tengok anak-anak happy.

Hilang terus penat seharian bekerja !

Beg Cartoon Animasi Hard Cover 3D (Beg Telur Kartun) Untuk Anak

Bila nampak mummy bawa masuk stok Beg Cartoon Animasi Hard Cover 3D, Beg Telur Kartun. Terus, semua dah pilih sorang satu Beg Cartoon Animasi Hard Cover 3D, Beg Telur Kartun. Huhu. Oleh kerana beg cartoon animasi hard cover 3D (Beg Telur Kartun) ini jual murah. Sambutan sangat hangat. Stok sampai je..habis terjual.

Maka....inilah pilihan anak-anak. Senyum sampai ke telinga !

Beg Cartoon Animasi Hard Cover 3D, Beg Telur Kartun

Minat dengan beg cartoon animasi hard cover 3D (Beg Telur Kartun) ? Jom baca sampai habis :)


Apa yang best tentang beg cartoon animasi hard cover 3D (Beg Telur Kartun) 

Beg Cartoon Animasi Hard Cover 3D, Beg Telur Kartun

✔ Tingkatkan moral anak-anak supaya lebih bersemangat untuk ke sekolah dengan beg comel ni.
✔ Senyuman pasti terukir setiap kali anak mahu ke sekolah.
✔ Anak anda akan merasai keseronokan anda ketika kecil dulu selepas mendapat beg sekolah baru. 

Apa yang istimewa beg cartoon animasi hard cover 3D (Beg Telur Kartun)?

  • Design futuristik berbentuk bujur telur.
  • Gambar kartun popular masa kini.
  • Sesuai untuk kanak-kanak yang baru memasuki tadika, taska dan prasekolah.
  • Sesuai untuk menyimpan buku, mainan atau tuala kecil.
  • Sesuai untuk simpan barang-barang anak ketika pergi bercuti atau pulang ke kampung.

Butiran Produk beg cartoon animasi hard cover 3D (Beg Telur Kartun)

  • Material: ABS kalis air, fabrik & zip.
  • Saiz: 27 cm (L) x 13 cm (W) x 32 cm (H).
Hanya RM30.00 + RM8.00 pos (SM)
Hanya RM35.00 + RM12.00 pos (SS)

KOLEKSI TERHAD!
Buat masa ini, stok yang ada ialah :


Beg Cartoon Animasi Hard Cover 3D, Beg Telur Kartun


Tapi, untuk keterangan lanjut boleh terus ✆ WHATSAPP / PM
>> WHATSAPP 012-6460421 <<
>> WHATSAPP 012-6460421 <<
>> WHATSAPP 012-6460421 <<



You Might Also Like

6 comments

  1. cantik sis... yg ptg tahan lasak beg ni

    ReplyDelete
  2. ala..ala...comel nya beg telur nie....

    ReplyDelete
  3. Comel kan..dania ada satu tp bag hello kitty..akak belikan utk dia masa kat Guangzhou

    ReplyDelete
  4. Cantik...kena tggu ank da beso skit br boleh beli ni.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -