Shoplinks.Asia

SIAP CUCI GAMBAR RAYA DAN GAMBAR AKTIVITI KELUARGA !

SIAP CUCI GAMBAR RAYA DAN GAMBAR AKTIVITI KELUARGA ! Zaman digital ni, jarang-jarang orang cuci gambar kan? Melainkan gambar passport, unt...

SIAP CUCI GAMBAR RAYA DAN GAMBAR AKTIVITI KELUARGA ! Zaman digital ni, jarang-jarang orang cuci gambar kan? Melainkan gambar passport, untuk urusan rasmi tertentu. Gambar passport masih lagi ramai cuci dan simpan. Tapi, macamana dengan gambar raya dan aktiviti keluarga? Mummy masih ingat memori mummy bersama keluarga zaman kecil dulu. Tergelak-gelak bila buka album kat rumah mak. Anak-anak pun boleh lihat sama.

SIAP CUCI GAMBAR RAYA DAN GAMBAR AKTIVITI KELUARGA !


Oleh kerana, mummy nak anak-anak simpan memori seperti mummy. Baru-baru ni, mummy cuci beberapa keping gambar raya dan gambar aktiviti keluarga mummy.

Cuci gambar raya dan gambar aktiviti kami di mana? Mummy cuci online je. Emoozi Photobooth buatkan. Sempena ada promosi. Baik kita grab !

KLIK >>> SINI <<<< UNTUK EMOOZI PHOTOBOOTH

Senang ada cuci gambar online. Almaklumlah, raya kali ni dalam pantang. Tak dan, nak tunggu lepas pantang. Sebab lepas pantang ada urusan lain yang nak di uruskan. Insyaallah.

SIAP CUCI GAMBAR RAYA DAN GAMBAR AKTIVITI KELUARGA !

Ni lah koleksi gambar yang dah di print. Moga ianya boleh menggamit memori untuk masa yang mendatang ! 

You Might Also Like

5 comments

  1. Kan linda..dulu2 seronok,tiap kali amik gambar mesti nak cuci..tpi skrg kurang sbb semua simpan dlm pendrive je..huhu...x feel...

    ReplyDelete
  2. Kalau Sally balik travel pun...ibu la org yg paling gelabah nak suruh cuci gambar...kalau photobook pulak Sally buat masa g konsert CNBLUE..hahahatp sbnrnya gmbr yg ada depan mata, yg boleh pegang ni lagi ada sentimental value kan?

    ReplyDelete
  3. sebenarnya lagi bermakna klu gambar yg diprint dari yg dsimmpan kat fon or lappy.. tatau la kenapa tp rasa memori tu terabadi gitewww..hihi

    ReplyDelete
  4. menarik ni..nak jugak laaa

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -