Shoplinks.Asia

MAKAN LUNCH DI PARA THAI MITSUI OUTLET SEPANG

MAKAN LUNCH DI PARA THAI MITSUI OUTLET SEPANG . Kisah kami jalan-jalan ke Mitsui Outlet Sepang. Pastinya, kalau dah berjalan,,  akan kelapa...

MAKAN LUNCH DI PARA THAI MITSUI OUTLET SEPANG . Kisah kami jalan-jalan ke Mitsui Outlet Sepang. Pastinya, kalau dah berjalan,,  akan kelaparan dan keletihan. Makan tengah hari di Mitsui.  Kami memilih makan di restoran Para Thai Mitsui.

Rupanya, dalam Mitsui Outlet Sepang ni. Tak banyak pilihan tempat makan. Banyak yang bersushi je. Mummy pulak, kalau sushi suka SUSHI KING je. Lain-lain tu, macam tak kena dengan tekak.

Manakala, daddy as usual. Nasi makanan wajib. Tekak orang melayu. Hehehe. 

So..sudahnya pi lunch kat kedai Thai je lah !

MAKAN LUNCH DI PARA THAI MITSUI OUTLET SEPANG


MAKAN LUNCH DI PARA THAI MITSUI OUTLET SEPANG

Muka lapar..haha. bertabahlah menanti orang datang amek order. 

Kebetulan masa kami sampai PARA THAI MITSSUI OUTLET aritu. 

Ramai orang ya rabbi. Perut dari lapar tu dah bergendang dah .

MAKAN LUNCH DI PARA THAI MITSUI OUTLET SEPANG

Siap dah amek order. Setelah... 

Almost 15 minit gak lah tunggu orang datang amek order. 

Ai is faham. That's weekend !

MAKAN LUNCH DI PARA THAI MITSUI OUTLET SEPANG


MAKAN LUNCH DI PARA THAI MITSUI OUTLET SEPANG

Dhia sampai bosan. Minta mummy amek gambarnya banyak-banyak. Huhu. 

Layankan je lah..dari dorang tantrum. 

Nangis mummy nak layankan nanti.


MAKAN LUNCH DI PARA THAI MITSUI OUTLET SEPANG

As usual air sampai dulu. Amek 3 pilihan air. Nanti boleh tukar-tukar minum. Harga? Jangan tanya..hehehe order dan bayar je nanti. 

Tenung rege lelama..kang kehausan pulak ! 

MENU LUNCH DI PARA THAI MITSUI OUTLET SEPANG



MAKAN LUNCH DI PARA THAI MITSUI OUTLET SEPANG

Green Thai Daging untuk mummy dan daddy.

Yeay..finally lauk dah sampai. 

Nasi lambat sedikit sebab masih mentah masa sampai tu.

Dorang masak balik nasi tu.

MAKAN LUNCH DI PARA THAI MITSUI OUTLET SEPANG

Ayam pandan untuk anak-anak. Ayam pandan ni, menu wajib kalau ke restoran Thai

MAKAN LUNCH DI PARA THAI MITSUI OUTLET SEPANG

Bihun sup untuk Dhia. Versi tak pedas. Sedap gak ! 

Mummy pun layan hirup kuah supnya. 

Ada kucai, taugeh, meatball dan macam-macam lagi.

MAKAN LUNCH DI PARA THAI MITSUI OUTLET SEPANG

Sotong goreng tepung permintaan dak Dzal Aidi Fiqry.

Mummy masih pantang seafood lagi. Tak tahu sedap ke idak. Tapi, nampak laju dorang makan krup krap. 

Sedap lah tu! Hihi

MAKAN LUNCH DI PARA THAI MITSUI OUTLET SEPANG

Selesai makan di PARA THAI MITSUI. budak-budak ni layan bergambar lagi.

Keseluruhan, makanan di Para Thai Mitsui ni sedap. Memang sepadan dengan harganya. Hehehe bab harga, memang tahu dah restoran besar macam ni.

Cuma...servis tu, macam kena di perbaiki lagi. 

You Might Also Like

5 comments

  1. Belum ada peluang sangat makan di restoren thai..

    ReplyDelete
  2. Wahhhhh macam² ada dekat sini ye. Makanan pun nampak sedap². Yummy kemain suka dhia.

    ReplyDelete
  3. Selalu Kak Sue pun pilih kedai makanan Thai juga sebab Abang Man memang nak kena makan nasi juga.. ehehe.. lama tak makan Ayam Pandan..

    ReplyDelete
  4. kat sini kalau pi time weekend memang ramai manusia..kalau weekdays pun sama gak...

    ReplyDelete
  5. Anak anak seronok laa dapat jalan2 makan2.. hehehe..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -