SUBWAY FOR FREE 28 SEPTEMBER 2017

SUBWAY FOR FREE 28 SEPTEMBER 2017. Yeha....rezeki duduk ofis di area Subway. Dapatlah makan Subway selalu. Eh..eh..eh mana boleh makan sela...

SUBWAY FOR FREE 28 SEPTEMBER 2017. Yeha....rezeki duduk ofis di area Subway. Dapatlah makan Subway selalu. Eh..eh..eh mana boleh makan selalu. Mau nipis nanti, wallet mummy. Tapi, hari ni 28 September ada Subway For Free.

SUBWAY FOR FREE 28 SEPTEMBER 2017



Syioknya dapat Subway for free. Tapi, nak dapat free Subway ini bersyarat.

SYARAT DAPATKAN SUBWAY FOR FREE


Mummy ke Subway SPACE U8 Bukit Jelutong.  Senang makan sini. Parking pun free ja.

Ok, berbalik makan Subway FREE pada hari ni. 

Mummy kena beli mana-mana makanannya. Boleh pilih menu Classic, Favorites atau Signature. Dan, tambah air bersaiz besar (22oz).

Lepas tu, baru boleh pilih 1 subway yang sama harga atau lebih murah for FREE.

Mummy pilih SUBWAY steak and cheese berharga RM11.80 dan air bersaiz besar RM3.40. Total lepas tax ialah RM15.20.

SUBWAY FOR FREE pulak, mummy menilih chicken teriyaki. Sebab manu favourite mummy semuanya habis. 

Menu favourite mummy di subway ialah Meatball, Chicken mayo, Seafood.

Eh..korang..jimat tau beli Subway arini. Total RM15.20 je untuk 2 Subway !

Kenyang sampai malam ni..hehehe.


You Might Also Like

7 comments

  1. dulu time ada subway bwh opis ni rajin gak beli subway...now dh tutup..haihh tp mmg baloi bila ada promo gini...jimat banyakkk :)

    ReplyDelete
  2. Jimat kak beli hari ni. Ana selalu beli foot long terus sebab tak puas makan yg saiz biasa tu.

    ReplyDelete
  3. Harini je ke.. sedapnya teriyaki

    ReplyDelete
  4. Wah nak kena pergi beli kejap lagi nie.. tq for sharing Linda..

    ReplyDelete
  5. lahai..takde rezeki nak dapat sebab baru tau hari ni..hihi..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -