BELI MAKE UP DI SHOPEE, SELLER WATSON'S

BELI MAKE UP DI SHOPEE, SELLER WATSON'S - Korang kenal dengan portal online Shopping, Shopee tak? Mummy memang suka cuci mata kat Sho...

BELI MAKE UP DI SHOPEE, SELLER WATSON'S - Korang kenal dengan portal online Shopping, Shopee tak? Mummy memang suka cuci mata kat Shopee. Sejak dalam pantang last year terjebak ! Memula dulu, dok beli baju anak-anak. Pastu beli barang sendiri untuk berpantang dan menyusu.

Sekarang? Terjebak BELI MAKE UP DI SHOPEE, SELLER WATSON'S ! Watson's kan bebaru ni buat sales 50%, oleh kerana mummy kekangan masa dan tak sempat ke Watson's. Maka...mummy BELI MAKE UP DI SHOPEE, SELLER WATSON'S je.

Hahaha. Dapat jugak lah 50% tanpa buang masa, buang minyak dan buang tenaga. Tekan-tekan je kat aplikasi Shopee. 2 hari, 3 hari sampai lah barang kat rumah.


BELI MAKE UP DI SHOPEE, SELLER WATSON'S 



Kulit mummy tak ada masalah pakai foundation Maybelline atau Revlon. Nak ikutkan, mummy suka foundation Revlon.

Tapi, macam teringin pulak nak cuba foundation dari Maybelline FIT ni.

Blusher dan eye shadow pulak, mummy memilih jenama IN2IT. Sebab murah dan sesuai dengan kulit mummy.

Lagi satu, yang bestnya 2 barang ni tahan lasak dan tak mudah pecah.

Tahu je lah, anak dara mummy tu ha..kerap juga buka beg make up mummy.

Kena beli tahan lasak punya...

Berapa harga total? Oleh kerana aritu Watson's buat sales. Tak sampai RM50.


You Might Also Like

9 comments

  1. wahh barang makeup..nk beli jgk lah..

    ReplyDelete
  2. Fit me tu..tiap kali ke guardian mesti takde code yg kaksha nak..huhu

    ReplyDelete
  3. Akk belum pernah jengah ke Watson tu..dok asyik kt mall je..tu pun haru biru sbb mcm² nk beli..😂😁

    ReplyDelete
  4. Akak suka in2it cuma jarang2 mekap . Senang aje shopping Di shopre

    ReplyDelete
  5. Senang kan sekarag nie Linda, tak yah susah-susah. Semua dihujung jari aja, Kak Sue pun sebenarnya terjebak dengan Shopee juga.. hehehe..

    ReplyDelete
  6. eh..ada jugak yea sales watson kat shopee..erm, ketinggalan info sungguh..tak tau..ingt kena beli kat watson secara walk inn

    ReplyDelete
  7. Berbaloi kan beli ngan Shopee, harga pun jauh lebih murah

    ReplyDelete
  8. Wah, aina pun ada beli make up dari shopee. Jadi gila klu msk shopee.

    ReplyDelete
  9. Sekejap je sampainya.saya beli kat guardian xdpt lg 4 brg...bukan main lama lg nak tunggu

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -