DAFTAR DHIA DARJAH 1 UNTUK TAHUN 2020

DAFTAR DHIA DARJAH 1 UNTUK TAHUN 2020 - Semalam portal Kementerian Pendidikan dah buka untuk pendaftaran Darjah 1. Oleh kerana, dah buka. ...

DAFTAR DHIA DARJAH 1 UNTUK TAHUN 2020 - Semalam portal Kementerian Pendidikan dah buka untuk pendaftaran Darjah 1. Oleh kerana, dah buka. Cepat-cepat mummy DAFTAR DHIA DARJAH 1 UNTUK TAHUN 2020

DAFTAR DHIA DARJAH 1 UNTUK TAHUN 2020


Mummy sejenis, kalau ingat je...terus cepat-cepat buat. Kang dok tangguh-tangguh..tak terbuat atau sistem masalah. Lagi, masalah pulk membebani diri. Gigih waktu rehat kat opis semalam. Buat DAFTAR DHIA DARJAH 1 UNTUK TAHUN 2020. Nak isi borang online  DHIA DARJAH 1 UNTUK TAHUN 2020 senang je. Yang penting MyKid dan buku injection anak ada bersama.

DAFTAR DHIA DARJAH 1 UNTUK TAHUN 2020

Yeayyy..dah konvo Dhia Batrisya 😂😂 bergambar je dulu. Lagi 2 tahun, baru Dhia darjah 1. Tahun 2020...tahun terbng terbang (dulu lah...masa zmn sekolah punya imaginasi). Realitinya, duit terbangggg hahahaha

SELESAI DAFTAR DHIA DARJAH 1 UNTUK TAHUN 2020


DAFTAR DHIA DARJAH 1 UNTUK TAHUN 2020

SELESAI DAFTAR DHIA DARJAH 1 UNTUK TAHUN 2020. Mummy kena print semua dokumen dan bawa ke sekolah kebangsaan untuk di copkan.

Dalam masa 2 minggu kena settle kan semua ni . 


DAFTAR DHIA DARJAH 1 UNTUK TAHUN 2020


DAFTAR DHIA DARJAH 1 UNTUK TAHUN 2020

DAFTAR DHIA DARJAH 1 UNTUK TAHUN 2020

Surat kebenaran injection. Haruslah mummy setuju ! Anak amanah Allah weeeiiiii jaga elok -elok selagi mana itu yang terbaik

DAFTAR DHIA DARJAH 1 UNTUK TAHUN 2020

Checklists untuk penghantaran borang dan proses DAFTAR DHIA DARJAH 1 UNTUK TAHUN 2020

Syukur alhamdulillah....siap satu perkara. Next settlekan pendaftaran Dzal Aidi Fiqry untuk Tabika KEMAS next year pulak.

You Might Also Like

10 comments

  1. besar dah dhia ya.. macam tak caya pulak dah nak naik sekolah.. sekolah sekarang mmg kena daftar cepat kalau tak, tak dapat sekolah yang kita nak kan linda.. byk kes sebab dah penuh

    ReplyDelete
  2. seronok lah dhia dah masuk darjah 1

    ReplyDelete
  3. Settle satu bab, betul buat siap-siap sementara ingat nanti dah lupa adoi

    ReplyDelete
  4. Yeayyy Dhia dah besar... nak masuk standart 1, rajin2 belajar yea

    ReplyDelete
  5. Pejam celik pejam celikm dah besar dah anak. Semoga jadi anak yang baik

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.. mesti lega sangat bila dah settle satu perkara ni.

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah. Senang settle awal2 kak kan?.

    ReplyDelete
  8. Tahun depan dah darjah Dhia.sekejap saja masa berlalu kan

    ReplyDelete
  9. dhia dah masuk ke sekolah..tahniah.study rajin2 ya

    ReplyDelete
  10. Kak Sue pun tak suka buat keje bertangguh, ingat terus buat. Bukan apa nanti lupa, tambah dengan faktor usia remaja purba nie kan Linda.. ehehe.. Besar dah anak dara Linda ya..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -