HADIAH DARI BLOGGER MAMAPIPIE

HADIAH DARI BLOGGER MAMAPIPIE - beberapa bulan lepas, mummy join Giveaway dari blogger mamapipie. Nak ikutkan mummy memang tak menang pun ...

HADIAH DARI BLOGGER MAMAPIPIE - beberapa bulan lepas, mummy join Giveaway dari blogger mamapipie. Nak ikutkan mummy memang tak menang pun dalam Giveaway blog Mampipie. Oleh kerana mummy ni peserta pertama sertai .

Mamapipie pilih mummy sebagai pemenang khas. Allahu ! Terharu kita dapat HADIAH DARI BLOGGER MAMAPIPIE

HADIAH DARI BLOGGER MAMAPIPIE



Wanita yang di rindui syurga. Allahuakbar ! Rindu nak masuk syurga jugak, ni ! Insyaallah, manusia mana yang tak ada melakukan kesalahan dan kesilapan di dunia ni

Mummy pun ada kekhilafan juga. Cuba dan terus mencuba memperbaiki diri sendiri untuk menjadi yang terbaik dan di terima menjadi ahli syurga.

Terima kasih kak Adda 😘😘😘 moga akak di murahkan rezeki selalu. Ameen

Korang, rajin-rajinlah pi blog www.mamapipie.com sebab kak Adda ni rajin buat giveaway tau !

You Might Also Like

15 comments

  1. Bestnya dapat novel..boleh tambah koleksi tu..

    ReplyDelete
  2. Tahniah linda. Wahhh mesti bestkan buku ni.

    ReplyDelete
  3. Seronoknyaa.. apa2 pun tahniah yee

    ReplyDelete
  4. tahniah! tajuk pun dah menarik, mesti isi dalam lagi menarik kan

    ReplyDelete
  5. Wahh bestnyaa dapat buku tu, boleh baca time santai santai kan. Heheh. Tahniah kak Linda :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah rezeki kak linda. Best pulak tgk buku tu.

    ReplyDelete
  7. wow... bestnya dpt novel tu... InsyaaAllah smg kandungannya blh membantu memperbaiki diri... tahniah....

    ReplyDelete
  8. Wah bestnya kak..dpt buku...tahniah kak

    ReplyDelete
  9. tahniah
    alhamdulillah
    rezeki tu

    ReplyDelete
  10. Seronoknya dapat buku.. Tajuk ebst ni

    ReplyDelete
  11. Alhamdullilah, tahniah Linda ❤

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -