Hantar Dokumen Darjah 1 Dhia Batrisya Ke Sekolah

Hantar Dokumen Darjah 1 Dhia Batrisya ke Sekolah - Lepas selesai daftar online Darjah 1 Dhia, segala dokumen yang di kehendaki kena hantar ...

Hantar Dokumen Darjah 1 Dhia Batrisya ke Sekolah - Lepas selesai daftar online Darjah 1 Dhia, segala dokumen yang di kehendaki kena hantar di sekolah yang di pohon. Semua ni kena selesaikan dalam masa 14 hari. 

Hantar Dokumen Darjah 1 Dhia Batrisya Ke Sekolah


Buat masa ni, mummy daftar sekolah Dhia di kawasan rumah tok mak dulu. Tak dapat nk fikir lagi, di mana kami tinggal lagi 2 tahun hehehe. Biasalah kan ! Kitorang ni orang nomad. Sekejap Kajang, sekejap kat Subang . Lagi 2 tahun punya cerita tu, kasik lupakan dulum kita fikir masa sekarang je, dulu ! Apa yang penting? Siapkan dan hantar dulu Dokumen Darjah 1 Dhia Batrisya ke sekolah.

Hantar Dokumen Darjah 1 Dhia Batrisya Ke Sekolah


Hantar Dokumen Darjah 1 Dhia Batrisya Ke Sekolah

Lega dah selesai Hantar Dokumen Darjah 1 Dhia Batrisya Ke Sekolah. Tinggal tunggu tahun depan jawapan dari sekolah je.

Sekolah ni, merupakan sekolah rendah mummy, pak long dan mama su dak Dhia ni.

Banyak perubahan sekolah rendah mummy ni, dekat 30 tahun kot...takkan lah tak ada perubahan,kan?

Kalau ada rezeki Dhia bersekolah disini. Nampaknya, turun temurun lah generasi mummy bersekolah di sini 😊😊

You Might Also Like

9 comments

  1. Besar dah si comel tu..nk masuk darjah 1

    ReplyDelete
  2. wahhh
    mesti banyak kenangan muncul bila masuk dalam sekolah tu balik kan?

    ReplyDelete
  3. Macam cepat je Dhia dah nak masuk darjah satu...

    ReplyDelete
  4. Baru juga semalam lepas registered anak ke sekolah. Belum lagi submit everything ke sekolah. Nasib baik terbaca blog ni. Hehehe...

    ReplyDelete
  5. Senang kan kak bila dah settle awal.

    ReplyDelete
  6. Senang kan kak bila dah settle awal urusan macam ni.

    ReplyDelete
  7. Wah dah siap daftar Dhia..sennag hati kan kak

    ReplyDelete
  8. Senang kan dah daftar awal kan Linda. Wah.. Dhia sekolah kat sekolah yang sama Mummy sekolah dulu ya..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -