Kurus dan Bakar Lemak Dengan Effenzee Myracle Lotion

Kurus dan Bakar Lemak Dengan Effenzee Myracle Lotion - Bila tengok  perut sendiri, memang rasa nak nangis 7 hari 7 malam. Bila boleh kurus...

Kurus dan Bakar Lemak Dengan Effenzee Myracle Lotion - Bila tengok perut sendiri, memang rasa nak nangis 7 hari 7 malam. Bila boleh kurus, ni? Lemak banyak gilaaaa 😭😭 Nampaknya, WAJIB bakar lemak !


Kurus dan Bakar Lemak Dengan Effenzee Myracle Lotion


Kurus dan Nyahkan Selulit Dengan Effenzee Myracle Lotion, Tolong check balik entry uolss keyword2 yang saya bagi tu... Guna keyword2 ni dalam entry uolss.. Saya tak adlosyen bakar lemak, losyen bakar lemak paling berkesan, losyen bakar lemak perut, losyen untuk bakar lemak, losyen mustajab untuk bakar lemak, losyen buang lemak, losyen kurus, losyen kurus sejuk, losyen kurus berkesan, losyen kurus badan, testimoni effenzee miracle lotion, effenzee miracle lotion



Giler, kalau kata mummy tak nak kurus. Wajiblah nak kurus, nak Kurus dan Bakar Lemak Dengan Effenzee Myracle Lotion. Eh kenapa nak Kurus dan Bakar Lemak Dengan Effenzee Myracle Lotion?


Sebelum mummy cerita panjang lebar tentang kenapa mummy nak Kurus dan Bakar Lemak Dengan Effenzee Myracle Lotion. Jom baca kisahnya 🤣.


Mummy ni,dah 3 kali bersalin secara operate atau csec (czer). Memang mummy akui, bukan mudah nak kempiskan perut dan pudarkan selulit sedia ada.


Masa pantang, memang mummy tak pakai bengkung sangat. Pakai bengkung pun on off. Bukan tak displin tau ! Sebab luka operate atau csec (czer) mummy tu ada infection. Menanah dan berair. Makanya, memang kena 24 pastikan tempat tersebut kering 100%

Bila baby Daim Naufal dah 9 bulan, mummy memang nak sangat perut tu kempis macam dulu kala. Perempuan mana suka nampak perut boroi, kan? Kurus tu, memang idaman kot ! Kali ni, mummy memilih nak Kurus dan Bakar Lemak Dengan Effenzee Myracle Lotion

Effenzee Myracle Lotion Bakar Lemak bukan Sekadar Kurus !

Kurus dan Nyahkan Selulit Dengan Effenzee Myracle Lotion, Tolong check balik entry uolss keyword2 yang saya bagi tu... Guna keyword2 ni dalam entry uolss.. Saya tak ada bagi keyword selulit kenapa ada yang lebih highlightkan pasal selulit?   losyen bakar lemak, losyen bakar lemak paling berkesan, losyen bakar lemak perut, losyen untuk bakar lemak, losyen mustajab untuk bakar lemak, losyen buang lemak, losyen kurus, losyen kurus sejuk, losyen kurus berkesan, losyen kurus badan, testimoni effenzee miracle lotion, effenzee miracle lotion



Effenzee Myracle Lotion (EML) ini merupakan produk kurus dan shape up. Tapi, sebenarnya fungsinya bukan sahaja untuk kurus, tapi Effenzee Myracle Lotion ni adalah MULTIFUNCTION LOTION!



Kurus dan Nyahkan Selulit Dengan Effenzee Myracle Lotion, Tolong check balik entry uolss keyword2 yang saya bagi tu... Guna keyword2 ni dalam entry uolss.. Saya tak ada bagi keyword selulit kenapa ada yang lebih highlightkan pasal selulit?   losyen bakar lemak, losyen bakar lemak paling berkesan, losyen bakar lemak perut, losyen untuk bakar lemak, losyen mustajab untuk bakar lemak, losyen buang lemak, losyen kurus, losyen kurus sejuk, losyen kurus berkesan, losyen kurus badan, testimoni effenzee miracle lotion, effenzee miracle lotion




Bau dia best sangat tau ! Bila pakai wangi dan sejuk je rasa. Langsung tak melekit dan mudah serap !


Malam-malam, mummy suka lumur kat kaki. Mana yang penat dan lenguh tu...sekejap je settle ! Terus boleh tidur lena sampai Subuh ! Syiokkk tidur 😊😊


FUNGSI-FUNGSI EFFENZEE MYRACLE LOTION


Fungsi Effenzee Myracle Lotion ada banyak. Bukan untuk kurus, selulit dan bahagian kaki je. Malah ianya boleh :-


Tolong check balik entry uolss keyword2 yang saya bagi tu... Guna keyword2 ni dalam entry uolss.. Saya tak ada bagi keyword selulit kenapa ada yang lebih highlightkan pasal selulit?   losyen bakar lemak, losyen bakar lemak paling berkesan, losyen bakar lemak perut, losyen untuk bakar lemak, losyen mustajab untuk bakar lemak, losyen buang lemak, losyen kurus, losyen kurus sejuk, losyen kurus berkesan, losyen kurus badan, testimoni effenzee miracle lotion, effenzee miracle lotion



🍀Membantu proses pemecahan lemak dalam badan 

🍀Membantu menghilangkan Selulit
🍀Membantu melancarkan peredaran darah
🍀Membantu membuang angin  dalam badan
🍀Membantu menghilangkan/ memudarkan parut
🍀Membantu melawaskan pembuangan
🍀Membantu melegakan sakit kepala
🍀Membantu mengurangkan stress
🍀Membantu tidur lebih lena terutama kepada pesakit 'Insomnia'
🍀Membantu menstabilkan emosi kanak-kanak Hiperaktif
🍀Membantu menenangkan perasaan yang panik
🍀Membantu menyahkan bau badan
🍀Membantu mengembalikan stamina
🍀Membantu melegakan kesakitan pinggang dan lutut
🍀Membantu rahim mengecut dengan cepat selepas melahirkan anak.

KENAPA MEMILIH EFFENZEE MYRACLE LOTION?


Mummy sukakannya sebab losyen ni 100% diperbuat dari alam semulajadi berkualiti, tidak panas, melekit, mudah meresap

Kandungannya pula, tiada PARABEN serta mendapat kelulusan KKM.

Mummy juga tak perlu ikat perut lagi untuk kurus !


4 RAMUAN UTAMA EFFENZEE MYRACLE LOTION:-

🎀JOJOBA OIL
🎀MARINE COLLEGEN
🎀IVY LEAF
🎀ARGAN OIL

Di mana ianya sesuai untuk wanita yang sedang mengandung, berpantang, warga emas.

Malah losyen ni bukan untuk kaum wanita je, tau ! Lelaki pun boleh pakai sama.

Kesan positif setelah memakainya boleh nampak dalam masa 2-3 hari.

Nak lagi bagus, pakai ketika nak buat work out dan selepas work out.

Mummy tak buat workout, tapi mummy pakai 2x sehari selepas mandi. Memang alhamdulillah nampak parut selulit semakin pudar.

Kurus pulak ...dalam masa seminggu pakai, EFFENZEE MYRACLE LOTION. Seluar dah boleh muat . Kalau tak, dok pakai seluar saiz besar jelah hehehe.


Kurus dan Nyahkan Selulit Dengan Effenzee Myracle Lotion, Tolong check balik entry uolss keyword2 yang saya bagi tu... Guna keyword2 ni dalam entry uolss.. Saya tak ada bagi keyword selulit kenapa ada yang lebih highlightkan pasal selulit?   losyen bakar lemak, losyen bakar lemak paling berkesan, losyen bakar lemak perut, losyen untuk bakar lemak, losyen mustajab untuk bakar lemak, losyen buang lemak, losyen kurus, losyen kurus sejuk, losyen kurus berkesan, losyen kurus badan, testimoni effenzee miracle lotion, effenzee miracle lotion



Korang yang nak dapatkan EFFENZEE MYRACLE LOTION. Harganya RM99 sahaja. Boleh dapatkan dari :


You Might Also Like

10 comments

  1. menariknya effezee ni... sy pun scar selulit masih ada lg... nice sharing....

    ReplyDelete
  2. Wah,mcm best ja losyen ni. Nak kurus!!!, hihi.

    ReplyDelete
  3. Harga masih mampu milik.macam nak beli satu nak tonyoh kat selulit..hahaha

    ReplyDelete
  4. Wah bestnya nak cuba juga kalau boleh kempiskan perut he he he...

    ReplyDelete
  5. Banyak kegunaan losyen ni ye kak. Tak terhad utk pecahkan lemak je. Best sgt.

    ReplyDelete
  6. Kawan kita pun ade jual juga krim ni...
    bgus utk org yg tgh nak membakar lemak ni...

    ReplyDelete
  7. Macam best lotion nie Linda, banyak kegunaannya kan. Siap bau wangi lagi..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -