Celebrate 5th Birthday Dhia Batrisya

Celebrate 5th Birthday Dhia Batrisya - Pejam celik, dah 5 tahun Dhia. Dhia nak buat majlis Hari Jadi dan jemput kawan-kawan datang. Mummy ...

Celebrate 5th Birthday Dhia Batrisya - Pejam celik, dah 5 tahun Dhia. Dhia nak buat majlis Hari Jadi dan jemput kawan-kawan datang. Mummy tunaikan juga permintaan Dhia. Buat kecil-kecilan sahaja. Apapun, terima kasih pada yang sudi datang memeriahkan majlis kami. Terima kasih untuk hadiah semua. Moga kalian di diperderaskan rezeki sederas-derasnya. Amin.

Celebrate 5th Birthday Dhia Batrisya


Celebrate 5th Birthday Dhia Batrisya - Pejam celik, dah 5 tahun Dhia. Dhia nak buat majlis Hari Jadi dan jemput kawan-kawan datang. Mummy tunaikan juga permintaan Dhia. Buat kecil-kecilan sahaja. Apapun, terima kasih pada yang sudi datang memeriahkan majlis kami. Terima kasih untuk hadiah semua. Moga kalian di diperderaskan rezeki sederas-derasnya. Amin.

Macam-macam suka dan duka sepanjang majlis berjalan. Dengan Daim jatuh katil, serta macam-macam lagi. But it is okay. Semuanya, Alhamdulillah selamat dan majlis Celebrate 5th Birthday Dhia Batrisya berjaya terlaksana.

Celebrate 5th Birthday Dhia Batrisya - Pejam celik, dah 5 tahun Dhia. Dhia nak buat majlis Hari Jadi dan jemput kawan-kawan datang. Mummy tunaikan juga permintaan Dhia. Buat kecil-kecilan sahaja. Apapun, terima kasih pada yang sudi datang memeriahkan majlis kami. Terima kasih untuk hadiah semua. Moga kalian di diperderaskan rezeki sederas-derasnya. Amin.

Celebrate 5th Birthday Dhia Batrisya - Pejam celik, dah 5 tahun Dhia. Dhia nak buat majlis Hari Jadi dan jemput kawan-kawan datang. Mummy tunaikan juga permintaan Dhia. Buat kecil-kecilan sahaja. Apapun, terima kasih pada yang sudi datang memeriahkan majlis kami. Terima kasih untuk hadiah semua. Moga kalian di diperderaskan rezeki sederas-derasnya. Amin.

Sesi potong kek. Kek dari Grand Bluewave Hotel Shah Alam

Celebrate 5th Birthday Dhia Batrisya - Pejam celik, dah 5 tahun Dhia. Dhia nak buat majlis Hari Jadi dan jemput kawan-kawan datang. Mummy tunaikan juga permintaan Dhia. Buat kecil-kecilan sahaja. Apapun, terima kasih pada yang sudi datang memeriahkan majlis kami. Terima kasih untuk hadiah semua. Moga kalian di diperderaskan rezeki sederas-derasnya. Amin.

The only blogger's friend yang datang Celebrate 5th Birthday Dhia Batrisya  - Miza Talib. Thanks hadiahkan tudung comel buat Dhia.

Miza Talib ni, antara blogger rajin baca blog mummy dan singgah komen.

Korang yang nak kenal dengan blogger ini. Korang kena singgahlah baca blog beliau di www.mizatalib.com

Celebrate 5th Birthday Dhia Batrisya - Pejam celik, dah 5 tahun Dhia. Dhia nak buat majlis Hari Jadi dan jemput kawan-kawan datang. Mummy tunaikan juga permintaan Dhia. Buat kecil-kecilan sahaja. Apapun, terima kasih pada yang sudi datang memeriahkan majlis kami. Terima kasih untuk hadiah semua. Moga kalian di diperderaskan rezeki sederas-derasnya. Amin.

Dhia dengan bff Tabika KEMAS nya - Aimy Najwa dan cousin Bella.

Celebrate 5th Birthday Dhia Batrisya - Pejam celik, dah 5 tahun Dhia. Dhia nak buat majlis Hari Jadi dan jemput kawan-kawan datang. Mummy tunaikan juga permintaan Dhia. Buat kecil-kecilan sahaja. Apapun, terima kasih pada yang sudi datang memeriahkan majlis kami. Terima kasih untuk hadiah semua. Moga kalian di diperderaskan rezeki sederas-derasnya. Amin.

Mummy dengan bff mummy dari zaman sekolah teknik sampai beranak pinak.

Fiza dan Liza.

Celebrate 5th Birthday Dhia Batrisya - Pejam celik, dah 5 tahun Dhia. Dhia nak buat majlis Hari Jadi dan jemput kawan-kawan datang. Mummy tunaikan juga permintaan Dhia. Buat kecil-kecilan sahaja. Apapun, terima kasih pada yang sudi datang memeriahkan majlis kami. Terima kasih untuk hadiah semua. Moga kalian di diperderaskan rezeki sederas-derasnya. Amin.

Tetamu , AJK KEMAS dan jiran tetangga.

Celebrate 5th Birthday Dhia Batrisya - Pejam celik, dah 5 tahun Dhia. Dhia nak buat majlis Hari Jadi dan jemput kawan-kawan datang. Mummy tunaikan juga permintaan Dhia. Buat kecil-kecilan sahaja. Apapun, terima kasih pada yang sudi datang memeriahkan majlis kami. Terima kasih untuk hadiah semua. Moga kalian di diperderaskan rezeki sederas-derasnya. Amin.

Cikgu kedua Dhia di KEMAS


Celebrate 5th Birthday Dhia Batrisya - Pejam celik, dah 5 tahun Dhia. Dhia nak buat majlis Hari Jadi dan jemput kawan-kawan datang. Mummy tunaikan juga permintaan Dhia. Buat kecil-kecilan sahaja. Apapun, terima kasih pada yang sudi datang memeriahkan majlis kami. Terima kasih untuk hadiah semua. Moga kalian di diperderaskan rezeki sederas-derasnya. Amin.


Celebrate 5th Birthday Dhia Batrisya - Pejam celik, dah 5 tahun Dhia. Dhia nak buat majlis Hari Jadi dan jemput kawan-kawan datang. Mummy tunaikan juga permintaan Dhia. Buat kecil-kecilan sahaja. Apapun, terima kasih pada yang sudi datang memeriahkan majlis kami. Terima kasih untuk hadiah semua. Moga kalian di diperderaskan rezeki sederas-derasnya. Amin.

Bff daddy pun datang juga. Alhamdulillah ramai yang datang Celebrate 5th Birthday Dhia Batrisya. Memula macam risau gak, tak de yang yatang. Sebab rata2 inform tak datang, kita masak boleh tahan banyak gak.

Terima kasih semua yang sudi menjayakan bersama-sama Celebrate 5th Birthday Dhia Batrisya

Love u all....

You Might Also Like

6 comments

  1. Meriahnya majlis birtday Dhia,sorry tau tak dapat datang..

    ReplyDelete
  2. Happy birthday dhia. Comel sgt dhia hari tu. Seronok ye bila kawan2 dan cikgu dtg sambut sesama.

    ReplyDelete
  3. Happy Bestday Dhia. Mommy jangan serik jemput miza lagi tau hehe

    ReplyDelete
  4. Bila birthday ni kan selalunya budak- budak yang paling happy, sorry tak dapat datang memeriahkan majlis

    ReplyDelete
  5. dhia, happy birthday big sister :)
    moga sihat.
    moga pandai.
    solehah :) in shaa Allah.

    ReplyDelete
  6. ala.. ruginya kita tak dapat datang.. happy birthday ya dhia.. maaf tau mummy..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -