MAKAN McCHICKEN PERCUMA DI McDonald's

MAKAN McCHICKEN PERCUMA DI McDonald's - jangan jeles tau korang..mummy dapat MAKAN McCHICKEN PERCUMA di McDonald's hehe. Rezeki la...

MAKAN McCHICKEN PERCUMA DI McDonald's - jangan jeles tau korang..mummy dapat MAKAN McCHICKEN PERCUMA di McDonald's hehe. Rezeki langkah kanan, ternampak iklan di dipintu masuk McDonald's

Lepas tu, tanya pada cashier tu..nak redeem macamana. Dia jawab, "tak tahu, kena download aplikasi kot. Akak tengok kat handphone. Tapi, McChicken lepas 10 pagi ye, baru ada'

MAKAN McCHICKEN PERCUMA DI McDonald's


MAKAN McCHICKEN PERCUMA DI McDonald's

Mummy jawab balik,"okay, saya tengok dulu di telefon". Hampa jugak, bila dengar 10 pagi. Perut dah lapar kott. Tak pelah, order breakfast je lah dulu. Tak ada rezeki nak makan McChicken FREE.

Sambil duduk dan makan, godek hand phone, muat turun aolikasi McDonald's (bukan McDonald's Delivery tau!), sign up..tup tup. Ternampak McChicken untuk redeem

MAKAN McCHICKEN PERCUMA DI McDonald's

Lelaju tekan, rupanya dalam masa 5 minit kena tunjuk ke kaunter. Lepas 5 minit, burn tau !

Nasib baik, kaunter kosong. Terus bagi kod nombor dan dapatlah sebiji McChicken PERCUMA.

MAKAN McCHICKEN PERCUMA DI McDonald's
Terms and conditions


Ada banyak lagi offer dalam apps tu. Korang godeklah sendiri ye.

Hehehe..jimat lunch mummy arini, MAKAN McCHICKEN PERCUMA DI McDonald's

Baca juga :
Juri Storytelling McD 
Birthday di McD

You Might Also Like

14 comments

  1. Alaaaaa...seronoknyaaa....tapi 5 min tu..gigih la kan...kalau kat KL Sentral mau burn jugak..kaunter sentiasa penuh..kena pi tempat lain la baru register..

    ReplyDelete
  2. ok boleh try sebelum lunch nanti

    ReplyDelete
  3. Wah rezeki di pagi hari ya Linda, tq for sharing ❤

    ReplyDelete
  4. Pergh!! Rezeki tu.. Maknanya nak redeem kena ada dalam mcdonald baru redeem.. kalau tak memang rugilah..

    ReplyDelete
  5. alaaaa, baru tadi tengahari makan kat McD.. hehehehe.. takpe, cuba next time.. :)

    ...

    ReplyDelete
  6. wow menariknya.. selalu ada ke promo mcm ni

    ReplyDelete
  7. Wah bestnya dapat redeem burger free.ishh nih yg gi mcd nih..nak redeem jugak

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah rezeki pagi hari. Kenyang juga tu.

    ReplyDelete
  9. Rezeki dapat burger free..hehe

    ReplyDelete
  10. akak pun dah download.. mujur akak tengok term dulu.. kalau tak dah ter redeem dah

    ReplyDelete
  11. alaaa....liez br pergi pagi tadi.. xpe next trip

    ReplyDelete
  12. Wah rezeki akak. Selalu ka promo ni kak?

    ReplyDelete
  13. oh 5 minit je bg ms..cpt benor tu...slalu pjg q kt mcd

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -