HAPPY 4TH BIRTHDAY DZAL AIDI FIQRY

Baru je beberapa hari lepas, birthday Daim Naufal yang pertama. Hari ini, birthday abangnya pula, Dzal Aidi Fiqry yang ke-4 tahun.  H...

Baru je beberapa hari lepas, birthday Daim Naufal yang pertama. Hari ini, birthday abangnya pula, Dzal Aidi Fiqry yang ke-4 tahun. 

HAPPY 4TH BIRTHDAY DZAL AIDI FIQRY


HAPPY 4TH BIRTHDAY DZAL AIDI FIQRY

HAPPY 4TH BIRTHDAY DZAL AIDI FIQRY

Dua orang anak bujang mummy lahir Jun. Jimat kek dan celebration macam ni ! Hehe. Tapi, tak plan lagi celebration for them. Almaklumlah baru lepas raya. Weekend pun, semua orang busy open house. Wait and see nanti arrangement macamana ye ! Dzal tu, dah la kesian..selama 3 tahun hari jadinya jatuh bulan puasa dan tahun lepas jatuh 1 Syawal. Kedai kek semua tutup.

Insyaallah 4TH BIRTHDAY DZAL AIDI FIQRY dan 1st birthday Daim akan di buat juga nanti celebration nya ! Sabar ye, anak-anak ๐Ÿ˜˜ Ada rezeki, kita buat nanti ye !

Hadiah buat Dzal๐Ÿ˜‰: Ya Allah, ya tuhanku. Panjangkan lah umur Dzal Aidi Fiqry bin Mohd Firdaus, murahkan rezekinya, berikannya kesihatan yang baik dan jadikannya anak uang soleh. Amin


You Might Also Like

10 comments

  1. Happy borthday Dzal. Semoga membesar menjadi anak yang soleh

    ReplyDelete
  2. happy birthday dzal...smoga jd ank yg soleh

    ReplyDelete
  3. sanah helwah ensem boy Dzal Aidi Fiqry

    ReplyDelete
  4. Happy birthday Dzal ensem..be a good boy ye..

    ReplyDelete
  5. happy birthday dzal aidi fiqry semoga jadi anak yg soleh ye.

    ReplyDelete
  6. Sanah Helwah Dzal.. semoga berbahagia dunia akhirat.. aamiin ya rabb..

    ReplyDelete
  7. happy birthday.
    moga jadi anak yg soleh, hensem dan cerdik :)

    ReplyDelete
  8. makin comel dzal ni, happy birthday dzal semoga dimurahkan rezeki jadi anak soleh bijak dan aktif :D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -