RAYA KEDUA AIDILFITRI PHOTOSHOOT DI LAKE GARDEN TAIPING

RAYA KEDUA AIDILFITRI PHOTOSHOOT DI LAKE GARDEN TAIPING - 2 Syawal, masih mood raya bersama adik beradik daddy again and again. Ada yang d...

RAYA KEDUA AIDILFITRI PHOTOSHOOT DI LAKE GARDEN TAIPING - 2 Syawal, masih mood raya bersama adik beradik daddy again and again. Ada yang dah nak balik ke rumah mertua memasing. Jadi, kami ambil kesempatan berya bersama keluarga kecil ini sekali lagi dan buat photoshoot di Taiping Lake Garden !

Enam (6) tahun raya ni, ni lah pertama kali kami dapat berkumpul raya dengan 7 adik beradik daddy. Mau tak happy semua ! So, memang ambil peluang lah bergambar outdoor pulak.

RAYA KEDUA AIDILFITRI PHOTOSHOOT DI LAKE GARDEN TAIPING



RAYA KEDUA AIDILFITRI PHOTOSHOOT DI LAKE GARDEN TAIPING

RAYA KEDUA AIDILFITRI PHOTOSHOOT DI LAKE GARDEN TAIPING - kami dah tak berbaju  kurung atau baju melayu raya. Kami sekeluarga pakai pakaian santai warna merah je ! Merahkan ONG..eh..tu raya cina lah ! Islam sinonim dengan HIJAU, tapi 1 Syawal kami dah berwarna HIJAU. Sedondon MERAH lak pulak ! Kasi kontra dengan Taiping Lake Garden yang berwarna HIJAU !

RAYA KEDUA AIDILFITRI PHOTOSHOOT DI LAKE GARDEN TAIPING

Dzal naik basikal dengan daddy

RAYA KEDUA AIDILFITRI PHOTOSHOOT DI LAKE GARDEN TAIPING

Dhia pulak berbasikal dengan daddy

RAYA KEDUA AIDILFITRI PHOTOSHOOT DI LAKE GARDEN TAIPING

anak-anak lelaki daddy dengan daddy mengayuh ! Sampai kehausan ye, daddy !

Seronok depa naik basikal kat Taiping Lake Garden ! Nak ikutkan mummy pun nak exercise sama. Tapi kang, anak sapa nak tengok. Sebab tak ada basikal yang muat semua ! 30 minit RM13.60 harga naik basikal di Taiping Lake Garden. 

Next time, boleh la bawa sorang satu basikal. Kasik pecah lemak yang hado dalam badan !

RAYA KEDUA AIDILFITRI PHOTOSHOOT DI LAKE GARDEN TAIPING

Photoshoot anak sedara, mana yang kecik mak pak kena dukung ! Meriah bila anak sedara ramai. Gamat suasana !


RAYA KEDUA AIDILFITRI PHOTOSHOOT DI LAKE GARDEN TAIPING

Pak mertua dan 7 orang menantunya (susunan dari pak mertua, menantu pertama - ketujuh)

RAYA KEDUA AIDILFITRI PHOTOSHOOT DI LAKE GARDEN TAIPING

Pak mertua dan anak-anaknya (susunan dari pak mertua hingga ke anak nombor 7)

Semua dah fully booked dan not available any more ! Laku keras anak pak Adnan Jali ye ! Kalau ada arwah mak, mesti meriah 😅 miss arwah mak ! Alfatihah Nurimah Mohd Ali !

Alhamdulillah, finally dapat juga kami berkumpul dengan 7 keluarga adik beradik dan bergambar dengan kesemuanya pada Syawal kali ini ! Jumpa lagi semua ! Dan, semoga kita ada kesempatan untuk gather lagi ! Ameen !

Selesai photoshoot di Taiping Lake Garden, 3 keluarga bertolak ke rumah mertua masing-masing, 2 keluarga lagi ke Zoo Taiping. Kami? Kami ke Salon rambut untuk mummy cuci rambut dan blow. Bertudung dalam rumah beberapa hari. Hair dryer pulak, tak bawa. So, saloon je lah jawabnya !

Then shopping kat 99 speedmart dan seterusnya. Lepak makan kat mamak !






You Might Also Like

7 comments

  1. Memang cantik photoshoot dekat tasik taiping tu kak. Suka sangat gambar2 tu.

    ReplyDelete
  2. Seronoknya jalan2 raya..siap buat photoshoot lagi kat Taiping tu

    ReplyDelete
  3. Bestnay.. siap ada outdoor photoshoot..

    ReplyDelete
  4. bestnya berjalan dekat situ! Tahun ni tak balik beraya Taiping sebab sakit :(

    ReplyDelete
  5. meriah..sonok bila berkumpul ramai2 mcm ni..bukan senang nak kumpulkan semua..

    ReplyDelete
  6. wow! siap ada photoshoot di lake garden :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -