TEXAS CHICKEN UNTUK ANAK SELEPAS TEMAN MUMMY POS BARANG

Assalamualaikum, Salam Jumaat. Amacam mood arini? Mesti cool and steady kan ! Fefeling FRIYAY gituuu ! hehe me too, almaklumlah kita cuti k...

Assalamualaikum, Salam Jumaat. Amacam mood arini? Mesti cool and steady kan ! Fefeling FRIYAY gituuu ! hehe me too, almaklumlah kita cuti kerja Sabtu dan Ahad.  Walau pagi tadi jem yakmat...erm..erm...lori pun sama keluar waktu pagi. Udah 3x lampu merah kat traffic light pun, mummy masih di situ jugak ! Bayangkanlah 3 traffic lights nak tempuh. Huhu...gamaknya tunggu warna merah tu 9x tukar lampu lerr.

TEXAS CHICKEN UNTUK ANAK SELEPAS TEMAN MUMMY POS BARANG


TEXAS CHICKEN UNTUK ANAK SELEPAS TEMAN MUMMY POS BARANG
Walaupun esok cuti...But..but...postage yasin dan lelain tetap berjalan esok hehe. Last week pun, mummy masih buat post pada hari Sabtu. Bila cuti kerja, anak-anak nak kena angkut bawa pi pos laju. 

Dah bawa depa, haruslah lanja makan kan? Lunch time dah masa tu, bab makan anak-anak. Memang mummy praktis ikut time !





Depan pos laju Star Avenue tu, ada Texas Chicken..so, lunch kat situ. Yang best tentang Texas Chicken ini, sebab air boleh refill unlimited, jimat juga di situ kan !

Sambil anka makan, mummy makan sambil buat kerja. Bukan makan semata haha. Edit video dan upload di YouTube.

Masa yang ada, mummy insyaallah mummy tak sia-siakan. Kita slotkan apa yang boleh slot haha.



Last week (Sabtu) punya barang. Actually mummy buat postage setiap hari. Bukan sejenis seller menunggu barang banyak dan pukal baru nak pos. No..no..no.. not me !

You Might Also Like

9 comments

  1. sedapnya texas chicken.rabia tak merasa lagi texas chicken ni

    ReplyDelete
  2. Rajin lah mummmy ni. Memang blogger tegar! Anyway...sedap juga kan Texas Chicken tuh. Nany pergi sini selalu mesti order biskut yang macam roti tuh ke ape ntah.Atas dia crunchy manis. Hehe..

    ReplyDelete
  3. Husben k.fiezz pun peminat texas chicken ni.. K.fiezz je yang jemu.. Haha..cuma suka part refill air tu je..

    ReplyDelete
  4. Sedapnya texas chicken.. Baguslah mummy linda pos setiap hari..

    ReplyDelete
  5. Nak jadi anak angkat bleh..lepas pos barang leh makan2 macam2

    ReplyDelete
  6. Lama tak makan tecas chicken.. Sedapkan kak

    ReplyDelete
  7. sedap nyer.
    aida lom pernah lagi jamu selera di texas chicken, alin.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -