DHIA DAPAT ANUGERAH PELAJAR HARAPAN 2018 DI TABIKA KEMAS

DHIA DAPAT ANUGERAH PELAJAR HARAPAN 2018 DI TABIKA KEMAS -  Assalamualaikum.. selamat pagi ! Alhamdulilah syukur, selesai sudah majlis per...

DHIA DAPAT ANUGERAH PELAJAR HARAPAN 2018 DI TABIKA KEMAS Assalamualaikum.. selamat pagi ! Alhamdulilah syukur, selesai sudah majlis perpisahan dan penyampaian hadiah TABIKA KEMAS sekolah Dhia Batrisya. Sebenarnya, cikgu nak buat majlis perpisahan ini, pada hari cuti Maulidur Rasul  yang lalu. Kebetulan kami dah plan nak bercuti ke Cameron Highlands. Kami minta cikgu proceed majlis tersebut tanpa kami. Alih-alih cikgu tukar program ke malam hari. Memula tu, macam pelik juga kenapa cikgu nak kami ada juga di majlis tersebut.

DHIA DAPAT ANUGERAH PELAJAR HARAPAN 2018 DI TABIKA KEMAS

DHIA DAPAT ANUGERAH PELAJAR HARAPAN 2018 DI TABIKA KEMAS 



DHIA DAPAT ANUGERAH PELAJAR HARAPAN 2018 DI TABIKA KEMAS
gambar gegar sebab spontan

DHIA DAPAT ANUGERAH PELAJAR HARAPAN 2018 DI TABIKA KEMAS
Tak ready nak jadi juru kamera haha. sebab mummy ingat majlis makan-makan je !

Rupanya, DHIA DAPAT ANUGERAH PELAJAR HARAPAN 2018 DI TABIKA KEMAS . Mummy daddy memang tidak meletakkan apa-apa harapan yang tinggi buat dia Batrisya 5 tahun. Kami juga tidak pernah paksa dan terlalu push untuk dia study hard. Let her be her self.

Jadi, kami macam terkejut dan tak sangka Dhia menjadi pelajar harapan tahun ini untuk pelajar 5 tahun.

DHIA DAPAT ANUGERAH PELAJAR HARAPAN 2018 DI TABIKA KEMAS

Jangan tanya mummy, berapa markah Dhia Batrisya? Berapa nombor kedudukan Dhia dalam kelas ! Berapa markah untuk setiap mata pelajaran?

Itu semua Mummy tak tahu dan tak di beritahu. Apapun, Syukur alhamdulillah di atas anugerah ini. Moga Dhia terus konsisten untuk masa-masa akan datang dalam pelajarannya.

DHIA DAPAT ANUGERAH PELAJAR HARAPAN 2018 DI TABIKA KEMAS

Terima kasih buat Cikgu Ida Selama ni yang sudi mengajar dia dan mendidik Dhia.

DHIA DAPAT ANUGERAH PELAJAR HARAPAN 2018 DI TABIKA KEMAS

Terima kasih buat Cikgu Ina pembantu yang sentiasa melayan, memujuk DHia ketika awal-awal sekolah dulu yang selalu menangis, selalu selalu tak nak belajar dan macam-macam lagi kerenah Dhia.

Cikgu dan sekolah banyak membantu anak kami untuk menjadi seorang budak yang sentiasa nak ke sekolah, berdisiplin, nak belajar, tak merengek bangun pagi. Bukan senang nak mendidik budak sebegitu.

Majlis perpisahan ni dibuat di sekolah Tabika Kemas je. Majlis Konvokesyen telah diadakan minggu lepas di Kelab Golf Negara Subang untuk pelajar 6 tahun sahaja.

Konvokesyen, Dhia tidak terlibat. Insya-allah tahun depan Dhia akan terlibat dengan Majlis konvokesyen. Maka, kami juga akan sibuk sedikit tahun depan dengan aktiviti sekolah dia.

Dikesempatan ini, Mummy ingin mengucapkan Tahniah kepada semua pelajar yang telah menghabiskan sesi pembelajaran tahun 2018.

Jangan sedih jangan, Jangan terlalu gembira dengan pencapaian tahun ini. Semua adalah pemenang !


You Might Also Like

9 comments

  1. Alhamdulillah...Tahniah Dhia...
    Aunt nieyl doakan semoga Dhia menjadi pelajar yg rajin dan cemerlang di masa akan dtg ya...

    ReplyDelete
  2. Yess congratulations dhia clever girl

    ReplyDelete
  3. Tahniah Dhia.... kekalkan kecemerlangan ye...

    ReplyDelete
  4. Waalaikumussalam akak..tahniah Dhia.belajar rajin2 lagi tau.

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah, tahniah Dhia..keep up the good work..maintain sampai masuk sekolah rendah ke menengah ke Universiti...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -