RM1 BUKU KARANGKRAF MURAH HABIS !

RM1 BUKU KARANGKRAF MURAH HABIS - Korang ada baca pasal mummy update Karangkraf sales 10.10 tak? Allah, yang buku berharga RM1 tu ha. Kala...

RM1 BUKU KARANGKRAF MURAH HABIS - Korang ada baca pasal mummy update Karangkraf sales 10.10 tak? Allah, yang buku berharga RM1 tu ha. Kalau belum baca, boleh baca di SINI 

RM1 BUKU KARANGKRAF MURAH HABIS 


Tentang RM1 BUKU KARANGKRAF MURAH HABIS maaf lambat update buku-buku yang ada di tangan. Mummy baru ada kesempatan nak publish dalam blog setelah lamanya peram dalam draft. Banyak pulak entri blog berkampung dalam draft ini. Moh lerr rajinkan diri update segala entri peram tu ye !

RM1 BUKU KARANGKRAF MURAH HABIS !

Total shopping 30 buah buku ! Tamak haloba,kan? Hehe. Mummy memang pantang nampak buku. Entah bulan 12 ni, macamana ntah gamaknya Big Bad Wolf Sales tu ha. Bawa luggage kot ! Hahahaha !

Tak semua RM1 BUKU KARANGKRAF MURAH HABIS ada dalam gambar ini. Kamus Bahasa Arab (2 buah), buku doa (2 buah) dan ada lagi 4 buah kat rumah.

Buku bahasa arab, doa dan riwayat apa ntah (tak ingat) mummy beli extra 2 buah je. Ada ramai nak beli rupanya. Mummy jual pada 1st come, 1st basis je. Nest time kalau ada murah-murah macam ni, mummy beli lebih. 

Buku-buku ini, memang jatuh RM1 tapi belum termasuk postage dari Karangkraf. So, tidak lah mummy jual pada harag RM1 ye. JUal pun tak lebih RM5. Mummy dengan kejar masa, pakai internet. Buku pun cepat SOLD OUT, dengan sistem Karangkraf kejap down, kejap okay. 

Apa pun, mummy bersyukur dapat rebut peluang sebegini. Murah sangat harga buku ni dari harga asa RM15.00-59.00.

Beli banyak-banyak untuk buat baca , bahan rujukan dan juga hadiah. Hadiah ni, kot-kot tetiba dapat last minute invitation atau last minit perjumpaan. Boleh la hulur buah tangan buku ni, kan !




You Might Also Like

6 comments

  1. wahhh murahhnyaaa.. berbaloi baloi

    ReplyDelete
  2. wahh murahnyerr,,.x tau pun... kalo BBW tiap kali pergi mmg bawak luggage..pastu bersila pilih2 buku sblm byr..hihi

    ReplyDelete
  3. Tak sabar nak pergi BBW. Sampai rasa mcm nak patah kaki berjalan pilih buku. rambang mata. Poket pun londeh sbb duit habeh hehe.

    ReplyDelete
  4. Pergh!! Memang berbaloi-baloi tu Mummy..

    ReplyDelete
  5. akak pun borong sampai 3 round juga linda

    ReplyDelete
  6. rabia tak pernah beli lagi buku dengan karangkraf

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -