Total Pageviews

HAPPY BIRTHDAY & MERRY CHRISTMAS BOSS !

HAPPY BIRTHDAY & MERRY CHRISTMAS BOSS ! - Disember ! Bulan yang sibuk, bulan yang banyak cuti, bulan yang bahagia ! Dan, paling penting...

HAPPY BIRTHDAY & MERRY CHRISTMAS BOSS ! - Disember ! Bulan yang sibuk, bulan yang banyak cuti, bulan yang bahagia ! Dan, paling penting ...Disember merupakan BIRTHDAY boss mummy ! Beliau antara bos yang cantik dan baik. Pakej ko! Parking bulanan mummy pun dia yang bayar. Dan... dia tak claim ke syarikat pun! Huhuhu. Syukur Alhamdulillah di kurniakan boss yang baik. Sebenarnya, mummy paling seram bila tukar kerja dan dapat boss yang "macam-macam". Apa? Jangan tukar kerja? Erm, tak boleh gitu, nak cari pengalaman pelbagai bidang memang kena cari pengalaman yang banyak !

HAPPY BIRTHDAY & MERRY CHRISTMAS BOSS !


HAPPY BIRTHDAY & MERRY CHRISTMAS BOSS !

Birthday boss jatuh pada 16 Disember 2018, hari Ahad. So, Isnin sesiap letak bithday gift atas meja beliau. Tak reti nak beli apa. Ye lah, boss banyak duit,kan? Mampu beli memacam. Jadi, mummy beli je GIFT SET calme & Hallmark.

Boss kerja banyak, mesti stress un banyak hehehe. Hope Lavender ni boleh tenangkan jiwa dan raga boss. Gituuuu !


HAPPY BIRTHDAY & MERRY CHRISTMAS BOSS !HAPPY BIRTHDAY & MERRY CHRISTMAS BOSS !

Esok pula merupakan Christmas day. Bos akan sambut Christmas, maka mummy belikan healthy food set ni untuk Chrismas.

Bos mummy memang jaga sket bab makan, so selected yang beliau makan.

Harapnya, beliau suka dengan healthy food set ni.

Mummy beli sesiap yang dah wrap gini dalam kotak dan stiker. Senang , tak payah nak balut-balut.

Btw, korang cuti ke kerja tu? Mummy masih kerja, tapi baisalah mood merewang jauh hahhaha.

Sebelum mummy melalut banyak sangat dan sebelum terlupa. Buat pembaca blog mummy, selamat bercuti, selamat menyambut Krismas (bagi yang menyambut) dan Selamat Tahun Baru !

You Might Also Like

7 comments

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -

Labels

Dhia batrisya (389) 2018 (381) blogger (381) azlindaalin.com (352) dzal aidi fiqry (313) review (282) 2019 (147) resipi (146) travel (84) Daim Naufal (73) daddy (41) advertorial (36) Resipi 30 Hari Ramadhan (19) tutorial blog (11) Baby D (6) blogwalking (4) 2017 (2) 2020 (2)