MERRY CHRISTMAS, DAPAT HADIAH KRISMAS DARI BOSS !

MERRY CHRISTMAS, DAPAT HADIAH KRISMAS DARI BOSS ! - Eh..eh..dah macam exchange gift pulak boss mummy ni. Surprise bagi hadiah Krismas untu...

MERRY CHRISTMAS, DAPAT HADIAH KRISMAS DARI BOSS ! - Eh..eh..dah macam exchange gift pulak boss mummy ni. Surprise bagi hadiah Krismas untuk mummy dan anak-anak. Katanya buka masa Krismas Day, so okay ! Kita buka masa hari Krismas lah ye !

MERRY CHRISTMAS, DAPAT HADIAH KRISMAS DARI BOSS !


MERRY CHRISTMAS, DAPAT HADIAH KRISMAS DARI BOSS !

MERRY CHRISTMAS, DAPAT HADIAH KRISMAS DARI BOSS ! - Selamat Hari Krismas semua ! Selamat Bercuti !  Tu diaaa.. besar yakmat HADIAH KRISMAS DARI BOSS untuk bebudak tu ha..

Untuk mummy hadiah yang dalam bentuk silinder tu ha..

Aish, apakah dalammnya tu ye ! So surprise. Bebudak tu pun, sama tak sabar jugak !

Boss mummy siap tanya mummy, ada Christmas tree tak kat rumah. Hehehe. Ngak ada boss...kita sambut RAYA AIDILFITRI dan AIDILADHA je. Bos kata, kalau ada boleh letakkan hadiah ni kat Christmas Tree.

Mummy pun sebenarnya kalau boleh, nak minimaliskan rumah dan segala menda.


MERRY CHRISTMAS, DAPAT HADIAH KRISMAS DARI BOSS !

Memasing posing dengan CHRISTMAS gift, seronok DAPAT HADIAH KRISMAS DARI BOSS mummy !

Dorang memang kenal dengan boss mummy, pernah jumpa dan datang bawa opis. Boss siap belanja bebudak ni lagi. Erm....suka sangat-sangat depa ni tau !

UNBOXING HADIAH KRISMAS DARI BOSS !


Jom kita unboxing hadiah dari boss mummy.

Tadaaaaaa


60 0cs picasso tiles 3d magnetic

Seronok depa dapat hadiah, nak build rumah dan istana

Candle set Dove for mummy. Thanks boss. 


You Might Also Like

6 comments

  1. Wahhh, bestnya dpt hadiah 😃 baiknya boss, semoga murah rezeki

    ReplyDelete
  2. bestnya dapat hadiah.anak2 paling suka hadiah kan

    ReplyDelete
  3. untungnya linda.. tahniah tau hadiah best2

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.. murah rezeki akak sekeluarga..

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. rezeki akak dan anak anak dapat hadiah

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -

Labels

blogger (382) 2018 (380) Dhia batrisya (362) azlindaalin.com (354) dzal aidi fiqry (289) review (283) resipi (142) travel (66) Daim Naufal (59) daddy (39) advertorial (36) 2019 (32) Resipi 30 Hari Ramadhan (19) tutorial blog (11) Baby D (6) blogwalking (4) 2017 (2) 2020 (1)