Total Pageviews

Pencarian Bloglist 2019 Mamapipiedotcom

Pencarian Bloglist 2019 Mamapipiedotcom. Assalamualaikum. Selamat Sejahtera semua. Entri kali ini, mummy nak bersegmen pulak. Lama tak join...

Pencarian Bloglist 2019 Mamapipiedotcom. Assalamualaikum. Selamat Sejahtera semua. Entri kali ini, mummy nak bersegmen pulak. Lama tak join segmen kawan-kawan. Insyaallah mummy pun akan buat segment PENCARIAN BLOGLIST juga nanti. Sebelum itu, jemput sama-sama meriahkan Pencarian Bloglist 2019 Mamapipiedotcom http://www.mamapipie.com/2018/12/pencarian-bloglist-2019-mamapipiedotcom.html

Pencarian Bloglist 2019 Mamapipiedotcom


Pencarian Bloglist 2019 Mamapipiedotcom. Assalamualaikum. Selamat Sejahtera semua. Entri kali ini, mummy nak bersegmen pulak. Lama tak join segmen kawan-kawan. Insyaallah mummy pun akan buat segment PENCARIAN BLOGLIST juga nanti. Sebelum itu, jemput sama-sama meriahkan Pencarian Bloglist 2019 Mamapipiedotcom http://www.mamapipie.com/2018/12/pencarian-bloglist-2019-mamapipiedotcom.htmlKlik sini untuk JOIN.

Seperti yang Mamapipiedotcom ada beritahu dalam post mama sebelum ni, mama ni adalah sejenis yang suka blogwalking. Dan sesiapa yang ada di bloglist mama biasanya akan mama blogwalk dulu dengan syarat blog Tu kena selalu update la ye. Memandangkan dah nak masuk tahun baru aka umur baru bagi mama, maka mama mencari 20 blog untuk dimasukkan ke dalam bloglist mainpage mama, 

Bagi yang tak terpilih pula jangan lah risau, mama akan buatkan satu page dan masukkan kesemua link yang join segment ni.  dan Semoga dengan adanya segment ni akan membuatkan mama bertambah berkobar-kobar semangat blogging untuk tahun 2019.

Jom tengok syarat-syarat: 

1. Buat satu blog post bertajuk "Pencarian Bloglist 2019 Mamapipiedotcom". Tampal banner di ats beserta link ke post ini.
6. Follow Twitter: https://mobile.twitter.com/mamapipie
7. Follow FB page: https://m.facebook.com/mamapipie/
8. Tinggalkan link pernyertaan korang di post http://www.mamapipie.com/2018/12/pencarian-bloglist-2019-mamapipiedotcom.html

Done. Mudah saja kan. Bagi sesiapa yang ada masalah untuk nak buat perkara di atas dengan alasan munasabah mama tetap akan terima penyertaannya. Dun worry OK!

Segment ini berakhir pada 31/12/2018 11.59 Malam.


You Might Also Like

5 comments

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -

Labels

Dhia batrisya (395) blogger (382) 2018 (379) azlindaalin.com (352) dzal aidi fiqry (321) review (282) 2019 (263) resipi (148) travel (87) Daim Naufal (81) daddy (42) advertorial (36) Resipi 30 Hari Ramadhan (19) tutorial blog (11) Baby D (6) blogwalking (4) 2017 (2) 2020 (2)