Total Pageviews

PERTAMA KALI LEPAK SANTAI MINUM TEH DI CAMERON VALLEY CAMERON HIGHLANDS BERSAMA KELUARGA !

PERTAMA KALI LEPAK SANTAI MINUM TEH DI CAMERON VALLEY CAMERON HIGHLANDS BERSAMA KELUARGA ! - Kalau ke Cameron Highlands, mestilah nak ada ...

PERTAMA KALI LEPAK SANTAI MINUM TEH DI CAMERON VALLEY CAMERON HIGHLANDS BERSAMA KELUARGA ! - Kalau ke Cameron Highlands, mestilah nak ada pengalaman minum teh di ladang teh kan? Dengan suasana nyaman, tenang menghijau. Rugi jika tak di abadikannya. Mummy dan daddy dah pernah erasa minum teh di ladang teh BOH. Kali ini, kami anak beranak PERTAMA KALI LEPAK SANTAI MINUM TEH DI CAMERON VALLEY CAMERON HIGHLANDS BERSAMA KELUARGA !


PERTAMA KALI LEPAK SANTAI MINUM TEH DI CAMERON VALLEY CAMERON HIGHLANDS BERSAMA KELUARGA !



Amek gambar dulu di sini...Sebelum kami LEPAK SANTAI MINUM TEH DI CAMERON VALLEY CAMERON HIGHLANDS BERSAMA KELUARGA !



anak-anak dan sepupu depa Bella



dah sampai ladang teh, pemandangan cantik sangat ! Budak ni kena paksa amek gambar. Depa dah ngantuk sebenarnya..dah tido pun dalam kete tadi, paksa kejut dan bangun huhu.

tu yang muka pesen gini



Macam mummy je yang excited nau hahaha.. i dont care lah



Daim layan kentang, ajak amek gmbar. Geleng kepala kejenya...duduk lah dendiam sini dengan daddy



Bella je happy giler dpt ikut mummy jenjalan



makan nuget, kentang dan jus oren je



amek mood



daddy dan mummy layan teh lah hehehe





selfie seketui, dah tetua ni kdg2 rasa segan nak selfie huhu



kami tak turun pun ladang teh, ramai askar..malas nak menyukarkan keadaan lagi. Dengan memasing mood tak berapa nak adoooo.

Turun dari Cameron Valley terus balik KL. Kali ini naik turun Cameron mummy rasa loya yakmat. Pening tahap tak boleh tahan.

You Might Also Like

10 comments

  1. Wah.. best lepak gini.. Sekadar minum teh dan bersantai.. Comelnya depa bila buat muka lagu tuh.. kikiki..

    ReplyDelete
  2. Rindu nak pergi Cameron highland lagi

    ReplyDelete
  3. dapat bergambar kat situ pun dah cantik kak. hehhe kalau mood askar tak cun, mood kita pun tak cun jugak ye tak

    ReplyDelete
  4. Wahhh bestnye... cameron highland ni selalu buat kite rasa nak pergi lagi..

    ReplyDelete
  5. i like.
    sgt suka.
    takkan bosan dgn suasana di CH yg gini.

    ReplyDelete
  6. wahhh.. seronok.. belum pernah pergi lagi..

    ReplyDelete
  7. relax dan santai aje.. bestnya

    ReplyDelete
  8. syoknya ke cameron..tak pernah jejak lagi ke sana

    ReplyDelete
  9. Suka minum teh kat sini..ni dah lama tak pergi ni..ntah bila la dapat pi...

    ReplyDelete
  10. wahhh seronoknya p bercuti. tempat sejuk pulak tu hehe.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -

Labels

Dhia batrisya (390) 2018 (382) blogger (381) azlindaalin.com (352) dzal aidi fiqry (314) review (282) 2019 (178) resipi (146) travel (84) Daim Naufal (75) daddy (41) advertorial (36) Resipi 30 Hari Ramadhan (19) tutorial blog (11) Baby D (6) blogwalking (4) 2017 (2) 2020 (2)